Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 2-1



Ο  ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε σπουδαία νίκη με 2-1 επί του Παναθηναϊκού στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό για το Κύπελλο.




Ο Παναθηναϊκός σκοράρει στην πρώτη του επίθεση μόλις στο 2΄. Ο Χατζηγιοβάνης εδώσε στον Χατζηθεοδωρίδη αυτός έκανε τη σέντρα η άμυνα του ΠΑΣ έδιωξε αλλά ο Βιγιαφάνες  είδε τον Μακέντα και αυτός με πλασέ από τη μικρή περιοχή έκανε το 0-1 για τον Παναθηναϊκό.

Στο 21' ο Λεό και Παμλίδης κλέβουν τη μπάλα και την κατάλληλη στιγμή ο Παμλίδης με ένα ξαφνικό δυνατό σουτ νίκησε τον Ξενόπουλο για το 1-1.

Δοκάρι για τον Παναθηναϊκό στο 41'. Εκτέλεση φάουλ του Χατζηγιοβάνη με τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι του Λοντίγκιν.

Στο 56' κοντά στο γκολ ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ντομίνγκεθ έκανε την παράλληλη μπαλιά από τα αριστερά με τον Παμλίδη  να κάνει το πλασέ αλλά η μπάλα πέρασε σύριζα έξω.

Εκτέλεση του κόρνερ από τα αριστερά του Καρτάλη στο 67', ο Κάργας παίρνει την κεφαλιά και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα .


ΠΑΣ Γιάννινα:

Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Καρτάλης (Λιάσος 76'), Ντομίνγκεθ, Κάστρο, Ελευθεριάδης, Λέο Μπατίστ (Μιλιντσεάνου 82'), Παμλίδης (Νάουμετς 89').

Παναθηναϊκός:

Ξενόπουλος, Σάντσες (Σπ. Τζαβίδας 83'), Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Νιάς, Αλεξανδρόπουλος (Αθανασακόπουλος 70'), Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ (Καμπετσής 80'), Χατζηγιοβάνης (Ενγκμπακοτό 70'), Μακέντα (Καρλίτος 70').


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου