Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021

Ο Κουτσομπόλης προτείνει..Ηλεκτροκίνηση Ιωαννίνων - στα Ιωάννινα.

Ο Κουτσομπόλης προτείνει..Ηλεκτροκίνηση Ιωαννίνων
Ιεράρχη Γερβασίου 13 Ιωάννινα Ήπειρος 45221 Ελλάδα 
Κινητό: +30 697 269 4620 
http://electrokinisis.gr

Για test drive η test ride, καθώς και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η Ηλεκτροκίνηση είναι εδώ !!! Τα ηλεκτρικά οχήματα, δίτροχα, τρίτροχα ή τετράτροχα, μπορούν να σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήματα δίνοντάς σας την ελευθερία που ζητάτε με τον πιο οικολογικότρόπο. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η ηλεκτροκίνηση αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς και τα ηλεκτρικά οχήματα θα αποτελούν την πρώτη επιλογή σε μερικά χρόνια από σήμερα.

Στην Ηλεκτροκίνηση Ιωαννίνων μπορείτε να βρείτε μία γκάμα ηλεκτρικών σκούτερ αλλά και αυτοκινήτων από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές της αγοράς. Η επιλογή των οχημάτων έχει γίνει προσεκτικά, με γνώμονα τόσο την ασφάλεια, την ποιότητα και την απόδοση, όσο και με την σχέση της αξίας με την τιμή.

Η κορυφαία τεχνογνωσία και η μακρόχρονη εμπειρία όλων των εργαζομένων στην Ηλεκτροκίνηση Ιωαννίνων, κάνει το κατάστημα να οδηγεί τις εξελίξεις στην αγορά των ηλεκτρικών οχημάτων.

Στις δύο εκθέσεις της Ηλεκτροκίνησης Ιωαννίνων θα βρείτε τα περισσότερα από τα μοντέλα των συνεργαζόμενων κατασκευαστών με δυνατότητα test drive.

Περιηγηθείτε στις ιστοσελίδες μας, γνωρίστε τη δυναμική και τα μοναδικά πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης, και με την πρώτη ευκαιρία επισκεφτείτε μας και βρείτε ό,τι ονειρεύεστε στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Eco Car Eco Car Eco Car Eco Car Eco Car Eco Car Eco Car Eco Car Eco Car Eco Car Eco Car Eco Car Eco Car Eco Car

Έχει μήκος μόλις 224.5 εκατοστά, πλάτος 130 εκατοστά και 157 εκατοστά ύψος. Το βάρος του είναι 670 κιλά (μαζί με τις μπαταρίες). Παρά τις μικρές διαστάσεις του, ο εσωτερικός χώρος είναι άνετος για δύο άτομα.

Ο ηλεκτρικός κινητήρας του είναι ισχύος 7.5kW και τροφοδοτείται από 6 μπαταρίες στα 72V. Έχει αυτονομία από 100 έως 120 χιλιόμετρα και μέγιστη ταχύτητα 80 χλμ/ώρα.

Tο ecocar διαθέτει οθόνη αφής MP5 με τέλεια εφαρμογή στο ταμπλό του αυτοκινήτου. Διαθέτει θύρα USB, SD card, Gps Navigation με πλήρως ελληνικό μενού και χάρτες και Bluetooth για ανοιχτή ακρόαση στο αυτοκίνητο.

Επίσης διαθέτει μια ειδική κάμερα οπισθοπορείας για ασφάλεια στο παρκάρισμα.

 

Το Eco Car μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τροποποιήσεις , καθώς και το κόστος παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 

  • Έκδοση " Low Speed " από 6500 ευρώ  
  • Έκδοση " High Speed "  από 7650 ευρώ  

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου