Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Εγκληματικη και αντεθνικη αποφαση....Παρά τη θύελλα αντιδράσεων η κυβέρνηση προχωρά στην κατασκευή του καταυλισμού των αλλοδαπών στον Έβρο!



Ατάραχη η κυβέρνηση και παρά τη θύελλα των αντιδράσεων του συνόλου του λαού του Έβρου προχωρά στην κατασκευή της μουσουλμανικής «πόλης» στη θέση ΚΤΥ Φυλακίου.



Η εξαιρετικά αυτή αρνητική εξέλιξη...σημειώθηκε σήμερα μέσα από την δημοσίευση στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ (όπως και αφορά την απόφαση για ενοικίαση 33,5 στρεμμάτων προκειμένου να γίνει επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου.
Όπως έγινε γνωστό στην «Διαύγεια» ανακοινώθηκε η διάθεση ποσού είκοσι επτά χιλιάδων εννιακόσιων δέκα επτά ευρώ (27.917,00 €) για «τη μίσθωση γεωτεμαχίων συνολικής έκτασης 33,50 στρεμμάτων για τις ανάγκες επέκτασης του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης Φυλακίου του Δήμου Ορεστιάδας».

Το παραπάνω σημαίνει ουσιαστικά ένα πράγμα: H κυβέρνηση λέει πρακτικά ότι προχωρούμε κανονικά στην δημιουργία μιας ισλαμούπολης ελάχιστα χιλιόμετρα απ’ τα ελληνοτουρκικά σύνορα, στο Φυλάκιο Ορεστιάδας αδιαφορώντας για οτιδήποτε άλλο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου