Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Βιομετρικό login απέκτησε ο ΟΑΕΔ



Εγγραφή και ανανέωση κάρτας ανεργίας μέσω mobile, με διασύνδεση στο TAXIS και βιομετρικά στοιχεία για το login.



Βιομετρικό login υποστηρίζει πλέον ο ΟΑΕΔ. Έτοιμο είναι το mobile app του Οργανισμού. Μέσα από την εφαρμογή του ΟΑΕΔ, οι χρήστες μπορούν, με σύνδεση μέσω των διαπιστευτηρίων τους στο TAXIS να κάνουν εγγραφή ή ανανέωση του Δελτίου Ανεργίας τους.
Βιομετρικό login ΟΑΕΔ

Οι χρήστες μπορούν επίσης να ενημερώνονται για τα νέα του οργανισμού και του Υπουργείου με push notifications, να βρίσκουν σε διαδραστικό χάρτη πληροφορίες για τα υποκαταστήματα ΟΑΕΔ και οδηγίες για το υποκατάστημα όπου είναι εγγεγραμμένοι, να κάνουν αιτήσεις και ενστάσεις ηλεκτρονικά, να δουν το βιογραφικό τους και να το αποστείλουν εύκολα μέσα από την εφαρμογή, στην ηλεκτρονική διεύθυνση εργοδότη που επιθυμούν.

Η εγγραφή και ανανέωση κάρτας ανεργίας μέσω mobile, μπορεί να γίνει με διασύνδεση στο TAXIS για να χρησιμοποιηθούν τα στοιχεία ταυτοποίησης που είναι εκεί αποθηκευμένα, ενώ υποστηρίζεται και βιομετρικό loging.

Την εφαρμογή για κινητά του ΟΑΕΔ ανέπτυξε η Warply. Ακολουθεί το δελτίο τύπου της εταιρείας για το mobile app του ΟΑΕΔ.(φωτό: Warply)

Στη Warply ανέθεσε ο ΟΑΕΔ (Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού) το σχεδιασμό και τη δημιουργία της εφαρμογής για κινητά ΟΑΕΔ app που λανσαρίστηκε την περασμένη εβδομάδα σε ειδική εκδήλωση από τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστή Χατζηδάκη και έχει ως βασικό στόχο την απλοποίηση της καθημερινότητας του πολίτη. Το ΟΑΕΔ app είναι μια άκρως πρωτοποριακή εφαρμογή που έχει ενσωματωμένες ήδη πάνω από 40 ηλεκτρονικές υπηρεσίες, ενώ στόχος είναι να εμπλουτίζεται διαρκώς με καινοτόμες λειτουργίες. Η Warply ανέλαβε το συνολικό σχεδιασμό και την υλοποίηση του έργου.

Ο Γιάννης Δοξαράς, CEO της Warply δήλωσε σχετικά: «Ανταποκρινόμαστε και στηρίζουμε τις σημαντικές προσπάθειες του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων στις ανάγκες ψηφιακού μετασχηματισμού με την παροχή καινοτόμων ηλεκτρονικών υπηρεσιών, ειδικά σε ένα τομέα τόσο ευαίσθητο όπως η απασχόληση και είμαστε υπερήφανοι που η Διοίκηση του ΟΑΕΔ επέλεξε τη Warply για αυτή τη σπουδαία πρωτοβουλία».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου