Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Κορονοϊός – Φυλακές Αγίου Στεφάνου Πάτρας: 85 κρούσματα σε κρατουμένους!Συναγερμός σήμανε στις φυλακές Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα, όπου έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής 85 θετικά κρούσματα κορονοϊού σε κρατούμενους.Όπως αναφέρει το tempo24.news, σύμφωνα με τα αποτελέσματα από τα rapid test που γίνονται καθημερινά από τον ΕΟΔΥ στις φυλακές, μέχρι σήμερα έχουν εντοπιστεί 83 θετικά στη Γ’ Πτέρυγα κρατουμένων και 2 θετικά κρούσματα στην Α’ Πτέρυγα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα τεστ θα συνεχιστούν.

Σημειώνεται ότι μάχη για να αντιμετωπίσει τον κορονοϊό δίνει μέσα από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών ένας από τους νοσηλευόμενους κρατούμενος των Φυλακών Αγίου Στεφάνου.

Πρόκειται για έναν από τους 3 κρατούμενους των Φυλακών που αφού διαγνώστηκαν με κορονοϊό πάρθηκε η απόφαση να διακομιστούν σε νοσοκομεία της Πάτρας λόγω των συμπτωμάτων που είχαν εμφανίσει.

Ο συγκεκριμένος κρατούμενος εμφάνισε επιδείνωση στην κατάσταση της υγείας του με αποτέλεσμα να παρθεί η απόφαση να μεταφερθεί στη ΜΕΘ και να διασωληνωθεί.thecaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου