Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Τα δωρεάν τάμπλετ σε μαθητές και φοιτητές θα έχουν την τύχη των μασκών;




Μόνο για την Πανεπιστημιακή Αστυνομία τρέχει γρήγορα η κυβέρνηση!
Θυμάστε τις εξαγγελίες για τα vouchers των 200 ευρώ που θα έδινε σε μαθητές και φοιτητές που είχε εξαγγείλει η υπουργός Παιδείας στα μέσα Δεκεμβρίου;




Ε, ακόμα δεν έχουν δοθεί! Δυο μήνες μετά, δεν μπορεί -λέει- το υπουργείο Παιδείας να γνωρίζει ποιοι πληρούν τα κριτήρια που έχουν τεθεί και ως εκ τούτου, όχι απλώς οι επιταγές των 200 ευρώ για να αγοράσουν τάμπλετ δεν έχει δοθεί, αλλά παραπέμπεται για τον... Μάρτιο - και βλέπουμε!

Τα 200 ευρώ δίνονται σε μαθητές, σπουδαστές και φοιτητές για να αγοράσουν tablet, laptop και desktop. Το σχετικό πρόγραμμα, σύμφωνα με τις εξαγγελίες, αφορά 560.000 μαθητές, σπουδαστές και φοιτητές από οικογένειες που έχουν εισόδημα μέχρι 6.000 ευρώ και για να χορηγηθεί η επιταγή των 200 ευρώ απαιτείται να λειτουργήσει ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα γίνονται οι σχετικές αιτήσεις -και η οποία δεν μπορεί να δημιουργηθεί ακόμα.

Μέχρι τώρα, πάντως, έχει περάσει η μισή σχολική χρονιά και καταλαβαίνει κανείς τι προβλήματα έχουν οι 560.000 που έχουν ανάγκη tablet, laptop και desktop.

Το εντυπωσιακό είναι πως η κυβέρνηση κινείται γρήγορα όσον αφορά στην... Πανεπιστημιακή Αστυνομία, ακόμα και εάν τα ΑΕΙ είναι κλειστά και δεν μπορεί να το κάνει με την επιταγή των 200 ευρώ για να έχουν τα παιδιά τάμπλετ!

Δείξε μου τις προτεραιότητές του να σου πω ποιος είσαι, που θα 'λεγε και ο λαός μας...


ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου