Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Συνελήφθη ημεδαπός στα Ιωάννινα κατηγορούμενος για κλοπή χρηματικού ποσού από σπίτι συγγενικού του προσώπου καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών



Κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των -28.960- ευρώ και -5- «φιξάκια» κοκαΐνης, συνολικού βάρους -15,8- γραμμαρίων 



Συνελήφθη, χθες (21-02-2021) το πρωί στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, ως προς το χρονικό της υπόθεσης, οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο διερεύνησης κλοπής χρηματικού ποσού από σπίτι ηλικιωμένης που έγινε την 13-02-2021 στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων, ταυτοποίησαν ως δράστη ημεδαπό, συγγενικό πρόσωπο της παθούσας. Ακολούθως, χθες μετά τα μεσάνυκτα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας εντόπισαν τον κατηγορούμενο στο Δρέπανο Ηγουμενίτσας και σε έλεγχο που διενήργησαν στο αυτοκίνητό του βρήκαν και κατάσχεσαν το χρηματικό ποσό των -28.960- ευρώ, το οποίο προέκυψε ότι σχετίζεται με την παραπάνω υπόθεση.

Επίσης, σε έρευνα που ακολούθησε χθες το πρωί στο σπίτι του στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -5- «φιξάκια» κοκαΐνης, συνολικού βάρους -15,8- γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου