Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 1-2




Ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-2.

Στο 11' σέντρα του Γκαρντάβσκι από τα αριστερά, ο Περέα πήρε την κεφαλιά, η μπάλα πήρε ανάποδα φάλτσα και κατέληξε άουτ.

Ο Μασούρας στο 17' έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Σισέ δεν μπόρεσε να πάρει κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στον Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος με σουτ, έκανε το 1-0 του Ολυμπιακού.
Στο 41' ευκαιρία για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Έπειτα από μία σέντρα από τα αριστερά, ο Γκαρντάβσκι κινήθηκε στο δεύτερο δοκάρι, έκανε το πλασέ, όμως ήταν κακό με την μπάλα να φεύγει μακριά από την εστία.

Στο 61΄ ο Σάλιακας τροφοδότησε τον Περεά στα δεξιά της περιοχής, εκείνος έκανε το γύρισμα, με τον Ρέαμπτσιουκ να πέφτει και να κόβει και να βρίσκει την μπάλα με το χέρι.

Το VAR επιβεβαίωσε την αρχική απόφαση του πέναλτι.

Ο Εραμούσπε εκτέλεσε εκπληκτικά, έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Βατσλίκ γράφοντας το 1-1.

Στο 69' εκτέλεση φάουλ για τον Ολυμπιακό, ο Μπουχαλάκης πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στο 84' έπειτα από εκτέλεση φάουλ, ο Σισέ πήρε την πρώτη κεφαλιά, στο δεύτερο δοκάρι ο Εμβιλά γύρισε την μπάλα και ο Αραμπί εκτός ισορροπίας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 του Ολυμπιακού.

Η φάση ελέγχθηκε στο VAR για περίπτωση οφσάιντ, ωστόσο δεν έδειξε κάτι το αντικανονικό.

ΠΑΣ Γιάννινα:

Λοντίγκιν, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Κάργας, Σάλιακας, Ντομίνγκεθ, Καραχάλιος (Φαμπρίσιο Mπρένερ 88΄), Σνάιντερ, Γκαρντάβσκι, Περέα (Αλέξης Τριάδης 86΄), Μιλιντσεάνου (Αχμάντ Μορέιρα 76΄).

Ολυμπιακός:

Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μαντί Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας (Γκάρι Ροντρίγκεζ 78΄), Αγκιμπού Καμαρά (Ματιέ Βαλμπουενά 78΄) Ονιεκούρου (Γιαν Εμβιλά 46΄), Τικίνιο (Αβράαμ Παπαδόπουλος 88΄).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου