Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Ανησυχία για τον Άδωνι Γεωργιάδη Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του προκαλεί έντονο προβληματισμό....Έντονο προβληματισμό προκαλεί η συμπεριφορά του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος εμφανίστηκε ευδιάθετος στον ΣΚΑΪ και ξέσπασε σε γέλια, περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μετά τον εντοπισμό της μετάλλαξης Όμικρον.

Δείχνοντας ότι έχει πλήρη άγνοια για της δραματικές συνθήκες που επικρατούν στα νοσοκομεία, ο Γεωργιάδης εμφανίστηκε στην εκπομπή «Σήμερα» υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση είναι τόσο ισχυρή που θα προστατέψει τους πολίτες από την πανδημία, χωρίς να λάβει κανένα μέτρο μέσα στις γιορτές.

«Θα κάνουμε Χριστούγεννα με ανοιχτά μαγαζιά. Τελεία. Μπορούμε να το πούμε πιο απλά; Έχουμε τέτοια κυβέρνηση που θα μας προστατέψει από την πανδημία και τις γιορτές. Όλη η Ευρώπη να κλείσει, εμείς θα ανοίξουμε. Μια χαρά πάει η Ελλάδα μας, στέκεται όρθια, η Οικονομία μας πάει καλά, η ζωή μας συνεχίζεται, προχωράμε» είπε και ξέσπασε σε γέλια.

Όλα αυτά τη στιγμή που οι ειδικοί έχουν ρίξει στο τραπέζι το ενδεχόμενο του lockdown και ζητούν rapid test στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και στα σούπερ μάρκετ.

Παρακολουθώντας την αλλοπρόσαλλή συμπεριφορά του, πραγματικά δεν ξέρει κανείς αν πρέπει να γελάσει, να τραβήξει τα μαλλιά του από απελπισία, ή να ανησυχήσει πραγματικά για τον υπουργό…


ΒΖΙΙΝ pic.twitter.com/sneVZxzBrQ

— Ιερώνυμος boss (@JeronymoBoss2) November 29, 2021newsbreak.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου