Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Τεράστια ανατροπή: Έρχεται το rapid test και για εμβολιασμένουςΟ κορωνοϊός έχει «σκεπάσει» εκ νέου την χώρα, με αποτέλεσμα να υπάρξει ανησυχία και πιθανά μέτρα, που μπορεί να «αγγίξουν» και τους εμβολιασμένους.

Οι επιχειρηματίες της εστίασης, δε, φοβούνται τα νέα μέτρα, με ιδιοκτήτη να αναφέρει στο Star πως «Είμαστε στη δυσάρεστη θέση κι εμείς να κάνουμε τους χωροφύλακες» και πρόσθεσε:

«Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Πολύς κόσμος βγαίνει και δεν προσέχει. Έρχονται πάρα πολύ κοντά με τα ποτά, με τη μουσική και τον χορό. Και εμείς οι επιχειρηματίες θα πρέπει να προσeξουμε να μην βάζουμε πολύ κόσμο στα μαγαζιά, καθώς εάν γίνει κάτι και κλείνουμε από τις 12 η ώρα ή μπει τέλος στη μουσική θα είναι καταστροφή».

Οι επιχειρηματίες βλέποντας πολλές ευρωπαϊκές χώρες να προχωρούν είτε σε lockdown ή σε κλείσιμο της εστίασης από νωρίς το απόγευμα, ανησυχούν μήπως και πληρώσουν εκείνοι ξανά το… μάρμαρο παρά το γεγονός ότι τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα.


Στο τραπέζι τα rapid tests για εμβολιασμένους

Μάλιστα, σύμφωνα με το STAR, κάποιοι προτείνουν ακόμη και rapid test για όλους προκειμένου να δουλέψουν τα Χριστούγεννα.

Ο κ. Γιάννης Ξανθάκης είπε ότι «είτε δωρεάν είτε με μικρότερη κοστολόγηση σε όλους να γίνεται rapid test και για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους από τη στιγμή που υπάρχουν έρευνες που δείχνουν ότι και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν και νοσούν. Ο διαχωρισμός των ανθρώπων είναι που έχει προκαλέσει αυτό το πρόβλημα».

Σύμφωνα με τον διευθυντή της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» θα πρέπει να ληφθούν νέα μέτρα με μάσκες παντού και να σταματήσει ο διαχωρισμός εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων ειδικά στους νέους σε αυτή τη φάση διότι οι νέοι άνθρωποι είναι αυτοί που παρουσιάζουν μια υπερκινητικότητα και αποτελούν έναν κρίκο στην αλυσίδα της διασποράς.

Δείτε το βίντεο:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου