Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Εφιαλτική πρόβλεψη του Φάουτσι για το τέλος της πανδημίας!
Ο επικεφαλής σύμβουλος του Λευκού Οίκου για την υγεία, Άντονι Φάουτσι, σε μία εμφάνιση που σόκαρε τους πάντες, αποκάλυψε ότι είναι απίθανο να εξαλειφθεί ο κορωνοϊός και επιμένει ότι ο κόσμος θα πρέπει απλώς να μάθει να ζει με αυτόν!

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο «Face the Nation» του CBS την Κυριακή, ο Fauci είπε ότι ποτέ δεν πίστευε ότι ο Covid-19 θα εξαφανιζόταν εντελώς. Σημείωσε ότι ο κόσμος είχε εξαλείψει οριστικά μόνο μία πανδημία: την ευλογιά.

«Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον Covid. Πιστεύω ότι αυτό πρέπει να γίνει γιατί δεν νομίζω ότι θα το εξαλείψουμε ποτέ», είπε ο Φάουτσι στην επίμαχη συνεντευξη του στο CBS.
Ο κορονοϊός δεν θα εξαφανιστεί ποτέ!

Ο Fauci επεσήμανε ασθένειες όπως η ελονοσία, η πολιομυελίτιδα και η ιλαρά, σημειώνοντας ότι έχουν γίνει σχεδόν ανύπαρκτες μέσω μιας «πολύ, πολύ, πολύ εντατικής εκστρατείας εμβολίων».

Είπε ότι ο συνδυασμός των εκατομμυρίων μη εμβολιασμένων Αμερικανών και η μείωση της προστασίας για όσους είχαν λάβει τις αρχικές δόσεις είχε ως αποτέλεσμα ένα γενικά μειωμένο επίπεδο ανοσίας της κοινότητας. Σημείωσε ότι αυτό είχε εγείρει ερωτήματα σχετικά με την ικανότητα της χώρας να αποκρούσει ένα πιθανό «πέμπτο κύμα» της νόσου.

«Σίγουρα έχουμε την πιθανότητα να πάμε σε ένα πέμπτο κύμα. Και το πέμπτο κύμα θα εξαρτηθεί πραγματικά από το τι θα κάνουμε τις επόμενες εβδομάδες έως τους επόμενους μήνες».

Chief White House medical adviser Anthony Fauci said in an interview aired on Sunday that he believes people will have to begin "living with COVID," expressing doubts that the virus will be eradicated.pic.twitter.com/hKw6aPfhNv

— The Washington Press (@thewashpress) November 28, 2021Χαρακτηρίζοντας το τρέχον ποσοστό μόλυνσης των σχεδόν 80.000 κρουσμάτων την ημέρα ως «απαράδεκτο», πρόσθεσε ότι ο ημερήσιος φόρτος κρουσμάτων έπρεπε να είναι κάτω από το όριο των 10.000 κρουσμάτων.

Προειδοποιώντας ότι η «προβληματική» παραλλαγή Όμικρον, που ανακαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα, μπορεί να είναι ανθεκτική στα τρέχοντα εμβόλια και θεραπείες, είπε στο NBC ότι ήταν μια «ύστατη έκκληση» για τους σκεπτικιστές των εμβολίων να «παραμερίσουν όλες αυτές τις αμφιβολίες» και να εμβολιαστούν και με την τρίτη δόση.

Το διακύβευμα, σύμφωνα με τον Φάουτσι, δεν είναι πλέον να εξαφανίσουμε τον ιό, αλλά να τον τιθασεύσουμε σε σημείο που να μην επηρεάζει την κοινωνική και οικονομική ζωή μας.

Αλλά μας έλεγαν τόσους μήνες, αλλά μας λένε τώρα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου