Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Δείτε ποια αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες διάλεξε η Ελληνική Αστυνομία
Πλήρης αναβάθμιση του στόλου οχημάτων της ΕΛΑΣ με μοτοσικλέτες για την ομάδα ΔΙΑΣ και ικανά SUV για φύλαξη των συνόρων στον Έβρο.

Μεγάλη ενίσχυση για το απαιτητικό επιχειρησιακό έργο της Ελληνικής Αστυνομίας, με 280 νέα οχήματα κόστους 6 εκ. ευρώ.

Η παραλαβή των τελευταίας γενιάς οχημάτων έγινε στη σχολή αξιωματικών της αστυνομίας στην Αμυγδαλέζα, παρουσία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου.

Ο κ. Θεοδωρικάκος ανέφερε ότι 80 περιπολικά θα οδηγηθούν στον Έβρο για την ασφάλεια των πολιτών στα σύνορα και 95 μοτοσικλέτες θα τεθούν στις υπηρεσίες της ομάδας ΔΙΑΣ, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.«Σήμερα έγινε ένα ακόμη βήμα μπροστά για την ασφάλεια των πολιτών, παραλαμβάνοντας 280 νέα οχήματα κόστους 6 εκατ. ευρώ. Τα 80 περιπολικά κατευθύνονται στον Έβρο και 95 μοτοσυκλέτες στην ομάδα ΔΙΑΣ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σε συνέχεια των 100 πρόσθετων περιπολιών που έχουν ξεκινήσει ήδη», δήλωσε σχετικά ο υπουργός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός.Ανάμεσα στα οχήματα πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν κάποια μοντέλα της Peugeot, όπως το μικρό SUV –και Ελληνικό Car of the Year– 2008, και το μικρομεσαίο hatchback 308.

Το δύσκολο έργο της ΕΛΑΣ θα ενισχύσουν τα σκληροτράχηλα pick-up Nissan Navara, αλλά και τα Mazda 3 (sedan), όπως και το Mazda CX-30.Καθοριστική αναμένεται να είναι και η συμβολή των μοτοσικλετών που φέρουν την υπογραφή της Suzuki.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, χαιρέτισε την παραλαβή των 280 οχημάτων και μέσω δημοσίευσής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
Τάκης Θεοδωρικάκος - Takis Theodorikakos
12 ώρες πριν

Σήμερα παραλάβαμε 280 νέα οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας. Με αυτά τα οχήματα ενισχύουμε την ασφάλεια των πολιτών στα σύνορα, την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και τις εθνικές οδούς. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική ενίσχυση της ΕΛ.ΑΣ. Συνεχίζουμε σταθερά, με σχέδιο, με σκληρή δουλειά, για να κάνουμε πράξη το σύνθημά μας: Ασφάλεια για όλους τους πολίτες, Ασφάλεια σ’ όλη την χώρα.

#TakisTheodorikakos #ΤάκηςΘεοδωρικάκος #Θεοδωρικάκος #ελληνικήαστυνομία Τάκης Θεοδωρικάκος - Takis Theodorikakos

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και αυτοκίνητο
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, μοτοσικλέτα, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "OL POLIC POLIC POL POLICE"
2,6 χιλ.
195
113

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου