Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Έφτασαν στην Ελλάδα Σουχαριτ Μπαγκντί και Ράινερ Φούλμιχ: Θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συγκέντρωση το Σάββατο 24/9/22 στο Πάρκο Ελευθερίας 17:00!




Έφτασαν στην Ελλάδα Σουχαριτ Μπαγκντί και Ράινερ Φούλμιχ: Θα απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις για τον κορονοϊό, σε μία συνέντευξη τύπου που οι ίδιοι χαρακτήρισαν παγκόσμιο γεγονός.

Ο κορυφαίος μικροβιολόγος Σουχαριτ Μπαγκντί και ο Γερμανός δικηγόρος Ράινερ Φούλμιχ βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα, προσκεκλημένοι από τους υγειονομικούς κατά της υποχρεωτικότητας, όπου θα απαντήσουν σε ερωτήσεις αναφορικά με τα εμβόλια και τον κορονοϊό.

Να σημειωθεί ότι ακόμα και όσοι είναι αντίθετοι σε όσα κατά καιρούς έχουν εκθέσει οι δύο άνδρες, θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν ερωτήσεις και να λάβουν απαντήσεις.

Τη συνέντευξη τύπου θα ακολουθήσει το Σάββατο ανοιχτή εκδήλωση, όπου θα είναι δυνατό να τεθούν ερωτήσεις ζωντανά στους Σουχαριτ Μπαγκντί και Ράινερ Φούλμιχ.

Πώς εμφανίστηκε η επιδημία του κορονοϊού. Είναι τελικά κάτι φυσικό ή κάτι τεχνικό; Είναι όλα τα εμβόλια για τον κορονοιό ίδια; Έχουν όλα τα εμβόλια τον ίδιο κίνδυνο (π.χ. τα MRNA); Εμβολιασμός έναντι νόσησης στα παιδιά, τι συνέβη με την επιδημία SARS 1 στις αραβικές χώρες και την Αφρική; Ηταν πιο θανατηφόρα εκείνη η επιδημία; Πώς εξαφανίστηκε τότε; Ποια η πρόβλεψη για την επιδημία; Τι ενέργειες μπορεί να κάνει ένας πολίτης που δεν συμφωνεί με την υποχρεωτικότητα των εμβολίων;



Αυτές και άλλες πολλές ερωτήσεις θα απαντηθούν από τους Σουχαριτ Μπαγκντί και Ράινερ Φούλμιχ.

ΣΑΒΒΑΤΟ – 24/9/22 – ΠΑΡΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ – 17:00

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!



sportime

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου