Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Τεράστια αύξηση θανάτων σε όλη την Ευρώπη – οι “ειδικοί” ψάχνουν ένα τρόπο να δικαιολογήσουν το μυστήριο…




Τι κι αν συμβαίνει αυτό που λέγαμε πως θα συμβεί και το φώναζε ο μισός πλανήτης; Οι “επιστήμονες” ψάχνουν έναν πιθανό λόγο για την μυστηριώδη (όπως την ονομάζουν) αύξηση θανάτων σε όλη την Ευρώπη.

Απο Κώστας Λύσις

Το 1,4% του πληθυσμού της Αϊτής έχει λάβει το εμβόλιο και υπήρξαν μόλις 838 θάνατοι από COVID-19, που μεταφράζεται σε ποσοστό 73 θανάτων ανά 1 εκατομμύριο ανθρώπους, σύμφωνα με το Our World in Data και αντίστοιχα, περισσότερα από 184.000 άτομα έχουν πεθάνει στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου το 75% των ανθρώπων έχουν κάνει το εμβόλιο, αυτό μεταφράζεται στο τεράστιο ποσοστό θνησιμότητας 2.736 ανά εκατομμύριο.

Η Dr Maria Loupis ανέβασε τα ποσοστά θανάτων κάθε χώρας επι της % στο λογαριασμό της στο Twitter, μία ωρα πριν της τον ρίξουν…


Αλλά οχι, για τους ειδικούς αυτό δεν αποδεικνύει καμιά σύνδεση του απόλυτα ασφαλές και αποτελεσματικού εμβολίου με την υπερβολική θνησιμότητα!
Ας δούμε τι λένε τα δημοσιεύματα

“Από τον Απρίλιο, το ποσοστό θνησιμότητας έχει αυξηθεί απότομα στην Ευρώπη κατά μέσο όρο 11%. Αυτό που προκαλεί σύγχυση στους ειδικούς είναι ότι αυτοί οι θάνατοι δεν σχετίζονται άμεσα με την πανδημία του κορωνοϊού”.

Αυτή τη παράγραφο την τσίμπησα απο άρθρο των New York Times. Εδώ βλέπουμε πως δεν μπορούν πια να αποδώσουν τους θανάτους στο κορωνοϊό, γιατί ειδικά τώρα είναι ελάχιστοι και σύμφωνα με τα στοιχεία αφορούν κυρίως πλήρως εμβολιασμένους (κατεστραμένο ανοσοποιητικό), άλλωστε ακόμα και στις μεγαλύτερες καμπύλες των κρουσμάτων κορωνοϊού, οι θάνατοι δεν είχαν φτάσει ποτέ το τεράστιο ποσοστό του 11% (μέσος όρος Ευρώπης), γιατί στην Ελλάδα και στην Κύπρο είναι άνω του 30%!
Πως δικαιολογούν τα κυρίαρχα ΜΜΕ αυτή την κατάσταση;

Οι περιβόητοι “ειδικοί” συνήθως προσπαθούν να τα ρίξουν στο lockdown, στο μακροχρόνιο Κόβιντ, στην αύξηση του στρες, και στον φόβο του κόσμου να επισκεφθεί τα νοσοκομεία για τις προγραμματισμένες εξετάσεις του. Είναι σχεδόν βέβαιο, ότι κάποια απο αυτά ευθύνονται (σε ένα ποσοστό) και θα πρέπει να αποδοθούν οι ευθύνες σε αυτούς που ανάγκασαν τον πληθυσμό σε lockdown μόνο που, δεν είναι αυτός ο ελέφαντας που κρύβεται στο δωμάτιο!

Οι “ειδικοί” δεν είναι απόλυτα σίγουροι για τα συμπεράσματα που αποδίδουν στο φαινόμενο, αλλά μη μπορώντας και διαφορετικά, αφου εκ προοιμίου έχουν αποκλείσει τον νούμερο 1 λόγο που όλοι εμείς οι “μη ειδικοί” υποψιαζόμαστε, δηλαδή το ασφαλές και αποτελεσματικό εμβολιό τους, είναι αναγκασμένοι να βρούν όποιαδήποτε άλλη αιτία εκτός απο αυτή.

Δείτε για παράδειγμα τι λέει η βρετανική αρχή στατιστικών:

“Η βρετανική αρχή στατιστικών (ONS) δημοσίευσε μια έκθεση με τίτλο «Άμεσες και έμμεσες επιπτώσεις του Covid-19 στην Αγγλία » απο τις αρχές Αυγούστου, η οποία έγινε πρωτοσέλιδο διεθνώς. Οι συγγραφείς εξέτασαν πώς το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης ανταποκρίθηκε στην πανδημία και διαπίστωσαν ότι υπήρχε σύνδεση μεταξύ των περιορισμών και του φόβου του Covid-19, με αποτέλεσμα τη δραστική μείωση της διάγνωσης άλλων ασθενειών. Με άλλα λόγια, οι άνθρωποι φοβόντουσαν να εξεταστούν στα νοσοκομεία και δεν διαγνώστηκαν έγκαιρα λόγω της προτεραιότητας των ασθενών με Covid-19.“

Η έκθεση, η οποία εξέτασε το ποσοστό των διαγνώσεων κατά τη διάρκεια της πανδημίας, προσδιόρισε ότι έως και 141.000 περιπτώσεις καρδιακών παθήσεων, 26.000 εγκεφαλικών επεισοδίων και 60.000 περιπτώσεων διαβήτη δεν εντοπίστηκαν. Την ίδια στιγμή, οι συγγραφείς σημειώνουν ότι υπήρξε δραματική αύξηση των ψυχικών ασθενειών και του αλκοολισμού.

Εάν τα ευρήματα της έκθεσης επαναληφθούν και αλλού, θα δείξει αδιάσειστα στοιχεία ότι τα lockdown από μόνα τους είχαν επιβλαβείς επιπτώσεις στη δημόσια υγεία και μπορεί να ευθύνονται για δεκάδες χιλιάδες θανάτους σε όλη την Ευρώπη.“

Βλέπουμε σε αυτή την έκθεση της βρετανικής στατιστικής υπηρεσίας να μην υπάρχει καμιά αναφορά στα εμβόλια, σαν να μην υπάρχουν ξαφνικά οι δεκάδες ή ακόμα εκατοντάδες έρευνες που έχουν κυκλοφορίσει όλο αυτό το διάστημα και αποδεικνύουν περίτρανα πως τα εμβόλια ευθύνονται για ένα τεράστιο ποσοστό θανάτων, σύμφωνα και με τα στοιχεία απο το σύστημα VAERS που παρουσίασε το ίδιο το CDC .

Είναι ξεκάθαρο, πως όταν πρόκειται για έρευνα υπερβολικών θανάτων δεν αναφέρεται πουθενά η λέξη εμβόλιο, ενω είναι γνωστό ακόμα κι απο την ίδια την ΕΕ πως οι επαναλαμβανόμενες δόσεις καταστρέφουν το ανοσοποιητικό. Κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να πεθάνεις πολύ πιο γρήγορα (ή και ξαφνικά), απο την αιτία που μπορεί να πέθαινες σε 5, 10 ή παραπάνω χρόνια.

Άλλοι λόγοι που αποδίδεται το φαινόμενο των ξαφνικών θανάτων κυρίως απο καρδιακά επεισοδια και σύμφωνα με έρευνες (των ΜΜΕ), είναι στην κλιματική αλλαγή, στην έλλειψη ύπνου, στο τρίξιμο των δοντιών, στο καθάρισμα της φακής, και τελευταία μας ενημέρωσαν πως ευθύνονται και οι συχνές επισκέψεις στην τουαλέτα. Τουλάχιστον, δεν φτάσαμε (ακόμα) στο σημείο της απόλυτης χλεύης να αποδίδουν κυβερνητικές στατιστικές αρχές το “μυστήριο” σε αυτές τις γελοιότητες.

“Όσον αφορά τη Γερμανία, 85.285 άνθρωποι πέθαναν μόνο τον Ιούλιο, που αντιπροσωπεύει αύξηση 12 τοις εκατό σε σύγκριση με τον μέσο αριθμό τον Ιούλιο για τα έτη 2018 έως 2021, σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Στατιστική Υπηρεσία (Destatis). Σε μια εβδομάδα του Ιουλίου, οι θάνατοι ήταν πάνω από 24 τοις εκατό υψηλότεροι.

Ωστόσο, οι επιστήμονες και οι στατιστικολόγοι στη Γερμανία δεν μπορούν επίσης να αποδώσουν έναν λόγο πίσω από την ταχεία αύξηση των θανάτων, καθώς τα δεδομένα πίσω από τους θανάτους δεν είναι διαθέσιμα στο κοινό.“

Εδώ βλέπουμε την Γερμανική Στατιστική Υπηρεσία (Destatis), να μας λέει πως οι στατιστικολόγοι στη Γερμανία δεν μπορούν να αποδώσουν έναν πιθανό λόγο στην αύξηση θανάτων, επειδή τα δεδομένα απο τους θανάτους δεν είναι διαθέσιμα στο κοινό!

Αλήθεια ποιοι είναι αυτοί που το κάνουν και με ποιο δικαίωμα;

Πρόσφατα μια Ισπανική ένωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ζήτησε μέσω της δικαιοσύνης απο το υπουργείο υγείας, να παραδώσει τα αποδεικτικά στοιχεία των εμβολίων που να δικαιολογούν το διαβατήριο Covid, και ενώ η απόφαση έγινε δεκτή, τόσο το Υπουργείο Υγείας όσο και η υπηρεσία φαρμάκων αρνήθηκαν να συμμορφωθούν με την δικαστική απόφαση εντός της καθορισμένης προθεσμίας. Μάλιστα μια απο την δικαιολογία τους ήταν πως το κοινό αν δει αυτά τα δεδομένα θα αρνείται να εμβολιαστεί!!!

Εδώ συναντάμε για πολλοστή φορά, κατάφωρη παραβίαση της διάκρισης των εξουσιών που είναι θεμελιώδης αρχή του κράτους δικαίου και της ίδιας της δημοκρατίας.

Φυσικά και αυτή η είδηση πέρασε στα ψιλά.

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι ένα τόσο δυνατό στατιστικό στοιχείο θα το περάσουν απαρατήρητο, ούτε εγω ο ίδιος που πίστεψα πως αυτό θα είναι το σημείο αιχμής που θα ξεσηκωθούν οι εμβολιασμένοι, αφού καταλάβουν πως τους εξαπάτησαν. Σχεδόν πριν απο ένα χρόνο, είχα γράψει ένα άρθρο με τίτλο: Εμείς οι ανεμβολίαστοι, το μεγάλο στατιστικό δείγμα που η Big Pharma πρέπει να εξαλείψει πάση θυσία! Σήμερα βλέπω πως δεν ήταν αρκετό το 20% που θα παρουσίαζαν σοβαρές παρενέργειες και θανάτους για να ξεσηκώσει τον κόσμο. Για την ακρίβεια δεν είναι πια ούτε το 30%, αφού στην Ελλάδα το ξεπεράσαμε κι αυτό…

Παρατηρείται μια γενικότερη αδιαφορία απο την μεγάλη μάζα του κόσμου να ψάξει τι συμβαίνει έξω απο τη γυάλα, ακόμα και σε άλλα σοβαρά θέματα που δεν αφορούν την “πανδημία”, ούτε τα εμβόλια. Ένα παράδειγμα για αυτό, είναι οι φωτιές στην Β.Έυβοια που σήμερα έχουν γεμίσει με ανεμογεννήτριες πάνω στα καμένα.

Το πιο τρανταχτό όμως σκάνδαλο που δεν πήρε καθόλου διαστάσεις, όχι μόνο απο τα ΜΜΕ που ήταν αναμενόμενο, αλλα ούτε απο χρήστες στο τουίτερ που υποτίθεται κάτι τέτοια δε τους ξεφεύγουν, είναι πως έχουμε αποδείξεις πως οι φωτιές ήταν προσχεδιασμένες και μάλιστα όπως φαίνεται απο την ίδια την κυβέρνηση!

Δείτε την παρακάτω πολύ σημαντική αποκάλυψη που έκανε το ντοκιμαντέρ “Το Σχέδιο” για τις φωτιές στην Εύβοια: Έγγραφο με τίτλο #Circles_Maximou_Kathetes_Final αποδεικνύει ότι η φωτιά στην Β. Εύβοια ήταν προσχεδιαμένη – καλείται να παρέμβει εισαγγελέας άμεσα!

Αφού λοιπόν δεν υπάρχει κάποια αρχή να μας προστατέψει απο αυτούς τους εγκληματίες, θα χρειαστεί να προστατευθούμε μόνοι μας. Και φυσικά δεν θα σταματήσουμε να φωνάζουμε γιατί είμαστε το υγιές κομμάτι της κοινωνίας και έτσι πρέπει να παραμείνουμε.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου