Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Δημοσκοπήσεις με τη ΝΔ «να προελαύνει» και τους πολίτες «να απολαμβάνουν την πείνα»: Πόσο πιο ψεύτες; Κάποιος να ασχοληθεί μετά τις εκλογές με τις «έρευνες» αυτές




Νέες ανεκδοτολογικού περιεχομένου δημοσκοπήσεις στον ΣΚΑΪ από την Pulse η οποία από τότε που ιδρύθηκε ως εταιρεία βγάζει μονίμως πρώτη της ΝΔ, ακόμα και όταν αυτή έχανε στις εκλογές!

Τώρα υποτίθεται ότι έγιναν τρεις...συνεχόμενες μετρήσεις και συνολικό δείγμα που ξεπερνά τις 3.000 άτομα και μαντέψτε: Ο ελληνικός λαός λατρεύει την κυβέρνηση, γιατί δεν έχει να φάει, δεν έχει να πληρώσει τα απλά καθημερινά του έξοδα, λατρεύει να κάνει εμβόλια και να πεθαίνει και βέβαια, απολαμβάνει να γίνονται υποκλοπές!

Στο πρώτο μέρος της έρευνας που παρουσιάστηκε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη, νύφη του Κ.Μητσοτάκη και σύζυγο του Κ.Μπακογιάννη.

Και αποφάνθηκαν ότι «Πριν από την εμφάνιση Μητσοτάκη στη ΔΕΘ η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ ήταν στις 7,5 ποσοστιαίες μονάδες, μετά την ομιλία Μητσοτάκη η ψαλίδα άνοιξε στις 8,5 μονάδες ενώ μετά την ομιλία Τσίπρα «κλείδωσε» στις 8 μονάδες»!

Όλα αυτά μετά την ομιλία Κ.Καραμανλή που προφανώς λειτούργησε ενισχυτικά για τον Κ.Μητσοτάκη

Μήπως το πραγματικό ερώτημα είναι αν θα ξεπεράσει το 18,90% του Α.Σαμαρά του 2012.

Μετά τις εκλογές, αν αποκατασταθεί η λειτουργία της Δικαιοσύνης, καλό θα ήταν να ασχοληθεί κάποιος με τις δημοσκοπήσεις αυτές. Η διασπορά ψευδών ειδήσεων, δεν είναι θεωρητικό αδίκημα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου