Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Επικεφαλής Ιατρικός Διευθυντής της Moderna παραδέχεται ότι οι ακίδες του mRNA προκαλούν καρδιακά συμβάντα αλλά οι Fact Checkers επιμένουν να το διαψεύδουν!




Ένα από τα πολλά παραδείγματα λογοκρισίας των ελεγκτών γεγονότων (Fact Checkers) όπως σε αυτό το άρθρο του Reuters , είναι που ισχυρίζονται πως δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι οι πρωτεΐνες της ακίδας από τα εμβόλια COVID-19 είναι τοξικές. Όσοι επιστήμονες έχουν υποστηρίξει μέχρι σήμερα το αντίθετο, κατηγορήθηκαν για ψευδοεπιστήμη και παραπληροφόρηση.

Τι συμβαίνει όμως όταν η ίδια εταιρία και μάλιστα απο τα χείλη του επικεφαλή ιατρικού διευθυντή της Moderna παραδέχεται κάτι τέτοιο; Απο τι φαίνεται τίποτα… οι λογοκριτές της πραγματικής επιστήμης έχουν την δύναμη να κρύβουν τις πληροφορίες απο το κοινό, ακόμα και για θέματα που αφορούν την ίδια τους την ζωή.

Ένας δημοσιογράφος απο το Yahoo Finance δημοσίευσε πριν κάποιους μήνες ένα άρθρο. Ένα πολύ αξιοσημείωτο απόσπασμα που λαμβάνεται απευθείας από το άρθρο είναι εξής:

«Ο επικεφαλής ιατρικός διευθυντής της Moderna, Δρ. Paul Burton , σε μια ξεχωριστή συνέντευξη στο Yahoo Finance, είπε ότι ο κίνδυνος μυοκαρδίτιδας μπορεί να σχετίζεται με την αλληλεπίδραση της πρωτεΐνη ακίδας – η οποία παίζει ρόλο στη βάση όλων των εμβολίων Covid.»

«Γνωρίζουμε πολύ περισσότερα για τη μυοκαρδίτιδα σήμερα από ό,τι πριν από ένα χρόνο . Πιστεύω ότι είναι η πρωτεΐνη ακίδας …. που είτε προκαλεί μια μικρή άμεση βλάβη στην καρδιά, είτε τα αντισώματα που παράγονται αντιδρούν με τα κύτταρα της καρδιάς», είπε ο Burton.
Σχολιάζει ο Dr. Bridle Αναπληρωτής Καθηγητής Ιογενούς Ανοσολογίας στο Τμήμα Παθοβιολογίας του Πανεπιστημίου του Guelph.

Η Moderna γνωρίζει πολλά περισσότερα για τη μυοκαρδίτιδα που προκαλείται από το «εμβόλιο» της COVID-19 επειδή έχει πειραματιστεί σε αυτό για περισσότερο απο ένα χρόνο στο πλαίσιο της παγκόσμιας κυκλοφορίας.

Ως ιικός ανοσολόγος με βαθιά εξειδίκευση στην εμβολιολογία, μπόρεσα να προβλέψω αυτούς τους μηχανισμούς με βάση μια περιορισμένη σειρά προκλινικών δεδομένων που ήταν διαθέσιμα σχεδόν πριν από ενάμιση χρόνο. Αν ακολουθήσουμε την επιστήμη θα δούμε τι θα συμβεί και στο μέλλον.



Κάθε ρυθμιστικός φορέας για την υγεία θα πρέπει να διαθέτει ανοσολόγους με εξειδίκευση στην εμβολιολογία και στις μεθοδολογίες προκλινικής έρευνας. Εάν το έκαναν, θα μπορούσαν να προβλέψουν τις καταστροφικές συνέπειες πολύ πριν από τη δημόσια κυκλοφορία του εμβολίου, γιατί είχαν στα χέρια τους τα απαραίτητα στοιχεία. Αντίθετα, εγώ έπρεπε να σκάψω βαθιά για να τα αποκτήσω.

Η επιστημονική βιβλιογραφία με κριτές αρχίζει επίσης να επιβεβαιώνει ότι η πρωτεΐνη ακίδας που κωδικοποιείται από τα εμβόλια mRNA μεταφέρεται σε ανεπιθύμητες θέσεις στο σώμα, όπως στη καρδιά, όπου προκαλεί μυοκαρδίτιδα σοβαρή και μακροχρόνια.

Οι πιθανοί μηχανισμοί της μυοκαρδίτιδας που προκαλείται από το εμβόλιο COVID-19 είναι δύο:Τα εμβόλια mRNA πηγαίνουν στην καρδιά όπου προγραμματίζουν τα κύτταρα να παράγουν την πρωτεΐνη ακίδας, καθιστώντας έτσι τα κύτταρα στόχους για ειδικά αντισώματα και Τ κύτταρα.
Ορισμένες πρωτεΐνες ακίδας μπορεί να εισέλθουν στην κυκλοφορία του αίματος και να προκαλέσουν άμεση βλάβη στα κύτταρα της καρδιάς όταν συνδέονται με τον υποδοχέα ACE-2.

Αναρωτιέμαι αν οι αρνητές της πραγματικής επιστήμης θα ακούσουν τους ίδιους τους κατασκευαστές «εμβολίων» για τον COVID-19, καθώς τώρα επιβεβαιώνουν εμάς τους ψευδοεπιστήμονες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου