Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ ...ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΑΓΟΡΑ ... ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ


Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης έρχονται ξανά την Τετάρτη 22 Μαρτίου στο ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΑΓΟΡΑ στα ΓΙΑΝΝΕΝΑ, υποσχόμενοι μία ακόμα δυναμική και γεμάτη ρυθμό εμφάνιση.
Πατώντας στις ρίζες της παράδοσης, η οποία πιστεύουν πως αναζητά αδιάκοπα την εξέλιξη και τη μοναδικότητά της, το δίδυμο από την Κρήτη θα απογειώσει την ανοιξιάτικη νύχτα της Τετάρτης του Μαρτίου με μουσικές συνθέσεις που οδηγούν σε δρόμους διαφορετικούς, εκεί όπου φυσά ανεμπόδιστα ο καθαρός ορεινός αέρας.

Μεταδίδοντας πάντα την αμείωτη αγάπη τους για τη μουσική του τόπου τους, τα δυο αδέρφια από την Κρήτη χαράζουν σταθερά μια πορεία με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην τέχνη που υπηρετούν, έχοντας δημιουργήσει μια ξεχωριστή ταυτότητα στο σύγχρονο μουσικό γίγνεσθαι. Εξίσου ξεχωριστή είναι και κάθε μία τους εμφάνιση, με τον μουσικό αυθορμητισμό τους αλλά και την αλληλοεπίδρασή τους με το κοινό να κάνουν κάθε τους live μια ανεπανάληπτη εμπειρία.
Αφήνοντας ελεύθερη την έκφραση της μουσικής που αβίαστα πηγάζει από μέσα τους να διαχέεται στον χώρο, αλλά και με ιδιαίτερες συνθέσεις και προσεγμένο στίχο και ήχο, που δύσκολα συναντάς, οι δεξιοτέχνες στη λύρα και το λαούτο Γιώργος και Νίκος Στρατάκης μας προσκαλούν για άλλη μια φορά την Τετάρτη 22 Μαρτίου, σε ένα πρόγραμμα που ξεσηκώνει, συγκινεί, αφυπνίζει και εμψυχώνει.
Μαζί τους οι εξαιρετικοί μουσικοί:
Αλέκος Χατζάκης στο κοντραμπάσο
Μανόλης Στρατάκης στα κρουστά
Γιάννης Κοζυράκης στην κιθάρα
Γιώργος Σαλούστρος στα πνευστά
Πάνος Γεωργακόπουλος στα τύμπανα


ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΓΟΡΑ : 10 ΕΥΡΩ
ΕΙΣΟΔΟΣ : 13 ευρώ
DOORS OPEN : 21 :00
ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ : 22:00
ΤΗΛ.ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ : 6932580464
Κ.Κατσάρη 11 & Ανεξαρτησίας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου