Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

Μεγάλα συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα ζητούν «να καθίσει στο σκαμνί» η κυβέρνηση Μητσοτάκη!





Μεγάλα συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκης και των εγκληματικών παραλείψεων της που προκάλεσαν τόσους νεκρούς και τραυματίες στην σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Οι δρόμοι έχουν πλημμυρίσει από κόσμο με πανό και συνθήματα που ζητάν να «μην συγκαλυφθεί το έγκλημα» και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Στο κάλεσμα του Σωματείου Εργαζομένων στον σιδηρόδρομο ανταποκρίθηκε πλήθος κόσμου, με πολλούς να κρατούν πανό και μαύρα μπαλόνια.



Συμμετέχουν η ΑΔΕΔΥ, εργατικά συνδικάτα, φοιτητικοί, μαθητικοί και εκπαιδευτικοί σύλλογοι και άλλοι φορείς.Στο μεταξύ, ακινητοποιημένα θα παραμείνουν και σήμερα τα τρένα λόγω της 48ωρης απεργίας Σωματείων Εργαζομένων στον σιδηρόδρομο.

Σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Τέμπη, οι Έλληνες πολίτες ζητούν «να καθίσει στο σκαμνί» η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Να σημειωθεί ότι παρόμοιες συγκεντρώσεις καλούνται και σε άλλες πόλεις.

Μεγάλη πορεία πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη αυτήν την ώρα. Η συγκέντρωση έγινε στην Καμάρα και αυτήν την στιγμή η πορεία κατευθύνεται σε κεντρικούς δρόμους.
anazitiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου