Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Η ΕΥΠ «ξεσκέπασε» Ρωσίδα πράκτορα στην Ελλάδα… που έχει φύγει απο τον Ιανουάριο.




Ρωσίδα πράκτορα μέλος του διεθνούς κυκλώματος κατασκοπείας υπέρ της Ρωσίας με την ονομασία «illegals – οι παράνομοι», η οποία δραστηριοποιείτο στην Ελλάδα “ανακάλυψε” η ΕΥΠ στο Παγκράτι αλλά όπως διαπιστώθηκε είχε φύγει ήδη στην Ρωσία απο τον Ιανουάριο…

Όπως φαίνεται η ρωσίδα πράκτορας ούτε ανακάλυψη της ΕΥΠ είναι… γιατί όπως τονίζεται ξεκάθαρα στις πληροφορίες που έδωσε στους δημοσιογράφους, η ΕΥΠ είχε λάβει την πληροφορία από αντίστοιχες υπηρεσίες του εξωτερικού, για την ύποπτη δράση της στην Ελλάδα…

Η 32χρονη “Μαρία Τσάλλα” όπως παρουσιάζεται με τα ελληνικά έγγραφα, είναι στη πραγματικότητα η 35χρονη Ιρίνα Αλεξάντροβα Σμίρεβα από τη Ρωσία. Το 2018 εμφανίζεται στη χώρα μας ως παιδί Ελλήνων ομογενών και καταθέτει ληξιαρχική πράξη γέννησης στο Ληξιαρχείο Αλιβερίου με ελληνικά στοιχεία ταυτότητας, που ανήκουν σε βρέφος, το οποίο είχε πεθάνει στην γέννα τον Δεκέμβριο του 1991.

Η Ιρίνα, ανήκει σε μια ειδική κατηγορία κατασκόπων που ονομάζονται “Illegals”, οι οποίοι στρατολογούνται και εκπαιδεύονται από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες για να αναλάβουν ειδικό ρόλο.

Οι «illegals» στρατολογούνται και εκπαιδεύονται από τις Υπηρεσίες της Ρωσίας, με σκοπό να τοποθετηθούν σε χώρες – στόχους, αναλαμβάνοντας στη συνέχεια κατασκοπευτική δράση υπέρ της χώρας της. Για την προστασία της πραγματικής τους ταυτότητας, χρησιμοποιούν «βαθύ κάλυμμα», το οποίο δημιουργείται με παραποίηση ατομικών εγγράφων και χρήση πιστοποιητικών που προέρχονται από στοιχεία θνησιγενών βρεφών ή ατόμων που έχουν αποβιώσει, σύμφωνα με την ΕΥΠ.

Τώρα θα αναρωτιέσται γιατί η ΕΥΠ έδωσε στην δημοσιότητα “δια της πλαγίας οδού” φωτογραφίες και πληροφορίες σε δημοσιογράφους της 35χρονης Μαρίας Τσάλλα που ισχυρίζονται ότι “δούλευε” για τους Ρώσους.

Αλλαγή ατζέντας λέγεται… για να ξεχάσουμε τα τόσα σκάνδαλα της συμμορίας που μας κυβερνά αλλά ούτε αυτό δεν μπορούν να κάνουν σωστά οι κατσαπλιάδες.



anazitiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου