Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Παραλίγο θα γινόμασταν… Σαγκάη! Το Ηνωμένο Βασίλειο εξέτασε το ενδεχόμενο να επιβάλλει τη θανάτωση όλων των κατοικίδιων για να σταματήσει ο COVID!




Ο πρώην υπουργός Υγείας Λόρδος Μπέθελ ​​αποκάλυψε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο εξέτασε το ενδεχόμενο να επιβάλει τη θανάτωση όλων των κατοικίδιων για να σταματήσει η εξάπλωση του COVID…

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Λόρδος Τζέιμς Μπέθελ ​​έκανε την παραδοχή προσπαθώντας να υποστηρίξει ότι οι κυβερνήσεις δεν είχαν επίγνωση για το πώς να ανταποκριθούν στον ιό, σημειώνοντας: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε… πόσο λίγα καταλάβαμε για αυτήν την ασθένεια».

«Υπήρξε μια στιγμή που ήμασταν πολύ ασαφείς σχετικά με το εάν τα οικόσιτα κατοικίδια θα μπορούσαν να μεταδώσουν την ασθένεια», είπε. «Στην πραγματικότητα, κάποια στιγμή υπήρξε η ιδέα ότι ίσως χρειαστεί να ζητήσουμε από το κοινό να εξοντώσει όλες τις γάτες στη Βρετανία. Μπορείτε να φανταστείτε τι θα είχε συμβεί αν θέλαμε να το κάνουμε αυτό;»

Ο Bethell ισχυρίστηκε ότι «κάποια στιγμή» έπεσε η ιδέα στο τραπέζι «να θανατωθούν όλες οι γάτες» αφού μια σιαμέζα γάτα έγινε η πρώτη στη Βρετανία που προσβλήθηκε από τον COVID-19, αλλά ευτυχώς το σχέδιο «έκλεισε» αρκετά γρήγορα.



Μετά από σχεδόν τρία χρόνια προσπαθειών για μια ιατρική δικτατορία, το εκκρεμές φαίνεται τουλάχιστον να γυρίζει πίσω. Ένα μεγάλο δικαστήριο της Φλόριντα πρόκειται να διερευνήσει τα ψέματα σχετικά με την κυκλοφορία του εμβολίου για τον Covid.

Για την Ιστορία: Το 1484, ο πάπας αποκήρυξε όλες τις γάτες και τους ιδιοκτήτες τους με αποτέλεσμα να θανατωθούν όλες… Επειδή όμως οι γάτες εξαφανίστηκαν, “χόρευαν” τα ποντίκια και οι αρουραίοι, που είναι και οι βασικοί υπαίτιοι για τη μετάδοση της πανούκλας. Ως αποτέλεσμα αυτής της απόφασης, η βουβωνική πανώλη αφάνισε 100 εκατομμύρια ανθρώπους.




anazitiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου