Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Πως μπλέκεται η Intrakat συμφερόντων του Σ. Κόκκαλη στο έγκλημα των Τεμπών – Σύμβαση 42,4 εκατ. για ένα έργο ηλεκτροκίνησης που δεν ξεκίνησε ποτέ… (βίντεο)




Κάτι που δεν θα ακούσετε ποτέ, καθώς εμπλέκονται συμφέροντα μεγαλοεργολάβων με πολλές αποχρώσεις, είναι η σύμβαση για ένα έργο ηλεκτροκίνησης μεταξύ της Intrakat συμφερόντων του Κόκκαλη και της ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε.

Πέμπτη, 5 Μαΐου 2022 Το έργο «Κατασκευή ηλεκτροκίνησης, σηματοδότησης – τηλεδιοίκησης, τηλεπικοινωνιών και συστήματος ETCS L1 στην υφιστάμενη μονή σιδηροδρομική γραμμή Λάρισα – Βόλος με αναβάθμιση της σιδηροδρομικής γραμμής στο τμήμα Σ.Σ. Λατομείου – ΒΙΠΕ – Βόλος» αφορούσε συγκεκριμένα:την κατασκευή νέας παραλλαγής μονής Σ.Γ. κανονικού εύρους στο τμήμα από τη Χ.Θ. 49+184 έως τη Χ.Θ. 59+677
την πλήρη κατασκευή του Συστήματος Ηλεκτροκίνησης
την κατασκευή σύγχρονου συστήματος σηματοδότησης με τηλεδιοίκηση και ETCS
την κατασκευή της δομημένης καλωδίωσης
την ανακαίνιση – τακτοποίηση μέρους των γραμμών και αλλαγών στους Σ.Στ. Χάλκης, Μελίας, Κυψέλης, Αρμενίου και Βελεστίνου.
την ανακαίνιση κτιρίων στους Σ.Στ. Χάλκης, Μελίας, Κυψέλης, Αρμενίου, Βελεστίνου, Λατομείου και Βόλου για την κατασκευή τεχνικών δωματίων.

Ένα έργο που θα κρατούσε 36 μήνες και δεν έγινε ποτέ. Το έργο συγχρηματοδοτήθηκε από κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, από το ΕΣΠΑ 2014-2020, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη».

Δείτε το Βίντεο της Β. Κασσινά με λεπτομέρειες του σκανδάλου!



anazitiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου