Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ



Στις 22/03/2024 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία εκπαιδευτική δράση από το νηπιακό τμήμα του 1ου βρεφονηπιακού σταθμού για την διπλή γιορτή της 25ης Μαρτίου.

Το σχολείο σημαιοστολίστηκε και τα παιδιά ντυθήκαν με παραδοσιακές φορεσιές: τα κορίτσια με μαντήλια και ποδιές και τα αγόρια με φουστανέλα και φέσι.
Μητέρα ενός νηπίου η οποία είναι χορεύτρια του Πνευματικού Κέντρου, έφερε παραδοσιακές στολές για να τις παρατηρήσουν τα παιδιά και οι δασκάλες του τμήματος ντύθηκαν με τις παραδοσιακές ενδυμασίες.

Πραγματοποιήθηκε η γιορτή η οποία ήταν αφιερωμένη στην Επανάσταση του 1821 με ποιήματα , παρέλαση, χορό και τραγούδια.







Στα πλαίσια περιβαλλοντικής δράσης του Ε’ Βρεφονηπιακού Σταθμού Κιάφας, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28-03-2024 εκπαιδευτική επίσκεψη στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης της πόλης μας, στην οποία συμμετείχαν είκοσι νήπια με συνοδεία εκπαιδευτικών και γονέων.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης έγινε ενημέρωση από ειδική περιβαλλοντολόγο με οπτικοακουστικό υλικό, διαδραστικός διάλογος με θέμα την ρύπανση του πλανήτη και τον ρόλο της ανακύκλωσης, ενώ ακολούθησε ανακύκλωση πλαστικών μπουκαλιών από τα ίδια τα παιδιά στα ειδικά μηχανήματα του κέντρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου