Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Άμεση απάντηση της Μαρίας Καρυστιανού στην διάψευση της “κυβερνητικής εισαγγελέα” Γεωργία Αδειλίνη!




Η γνωστή για τις σκανδαλώδεις αποφάσεις της, εισαγγελέας του Αρείου Πάγου που έχει αμαυρώσει την δικαιοσύνη Γεωργία Αδειλινή, διέψευσε την Μαρία Καρυστιανού, μητέρα θύματος στο τραγικό δυστύχημα, αλλά και τους υπόλοιπους συγγενείς, πως την προέτρεψε να πάει στην εκκλησία να βρει παρηγορία και να μην ασχολέιται με την υπόθεση.

Μάλιστα τις δηλώσεις της, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου της έκανε απο το Οικονομικό Φόρουμ – με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό για την “σφηκοφωλιά” που αμαυρώνει το όνομα των Δελφών!

Άμεση απάντηση της Μαρίας Καρυστιανού κατά της εισαγγελέως Αδειλίνη

Μιλώντας στο Open, η κυρία Καρυστιανού, θέλησε να απαντήσει στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, λέγοντας πως: «Όχι δεν τα έχουμε χάσει, η αντιληπτική μας ικανότητα είναι εξαιρετική και αντιλαμβανόμαστε περισσότερα από όσα νομίζει η κυρία Αδειλίνη.

«Λυπάμαι που την ακούω να λέει αυτά τα πράγματα. Θα ήθελα να τη δω να απαντά στα τελευταία γεγονότα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, σχετικά με τη μονταζιέρα, τον ανακριτή και να μας απαντήσει για ποιο λόγο πρέπει εμείς να ψάχνουμε σήμερα για υπολείμματα των νεκρών μας αντί να έχει γίνει σωστά η έρευνα σε πρώτο χρόνο».

Παράλληλα, η κυρία Καρυστιανού αποκάλυψε ότι στη συνάντηση με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου υπήρχαν και άλλοι μάρτυρες και ότι δεν ήταν μόνη της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου