Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

Γερμανοί αστυνομικοί… με τα παντελόνια κάτω (Βίντεο)... Σε ένδειξη διαμαρτυρίας



Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τους μεγάλους χρόνους αναμονής παροχής στολών, λόγω έλλειψης αποθεμάτων, οι αστυνομικοί στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο... κρατίδιο της Βαυαρίας έβγαλαν τα παντελόνια τους.

Ανέβασαν μάλιστα και ένα σχετικό βίντεο σε δημοφιλής πλατφόρμες, όπως στο Youtube και το Instagram. Στο εν λόγω βίντεο εμφανίζονται δύο αξιωματικοί, ένας άνδρας και μια γυναίκα, να συζητούν μέσα στο περιπολικό: «Πόσο καιρό περιμένεις;», ρωτάει ο αστυνομικός. «Τέσσερις μήνες», αποκρίνεται η συνάδελφός του. Στη συνέχεια βγαίνουν από το υπηρεσιακό αυτοκίνητο και αποκαλύπτεται πως δεν φορούν παντελόνι.

Ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών της Βαυαρίας τονίζει πως η έλλειψη στολών είναι ένα «κακόγουστο αστείο». Δυστυχώς δεν είναι για γέλια, σημείωσε, και πρόσθεσε πως «η έλλειψη στολών εξισώνεται με την έλλειψη σεβασμού». «Η αστυνομία της Βαυαρίας “γδύνεται’’ και θα μπορούσε κυριολεκτικά να μείνει χωρίς παντελόνια», αναφέρει, υπογραμμίζοντας πως οι χρόνοι αναμονής για διάφορα είδη στολή, όπως καπέλα, τζάκετ και παντελόνι, μπορεί να είναι και μήνες.

Το συνδικάτο καλεί το υπουργείο Εσωτερικών να διορθώσει αμέσως το πρόβλημα, ακόμη και αν αυτό σημαίνει πρόσθετο κόστος, σημειώνοντας ότι: «Από το 2020, δεν μιλάμε σχεδόν καθόλου για ελλείψεις στην ποιότητα των στολών, αλλά μάλλον για έλλειψη στη διαθεσιμότητα στολών».


Police in Bavaria have dropped their pants in protest of long wait times for out-of-stock uniforms: pic.twitter.com/eehGacXcvU— DW News (@dwnews) April 4, 2024

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου