Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δ.Παπαστεργίου: «Θα σας παρακολουθούμε παντού με μικροδορυφόρους»!



Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δ.Παπαστεργίου αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή ένα πολύ ανησυχητικό και δυστοπικό μέλλον όπου όλοι θα.. παρακολουθούνται, όπως και τα σπίτια και τα αυτοκίνητα τους, από ένα σύστημα μικροδορυφόρων, οι οποίοι θα τεθούν σε τροχιά το 2026!

Ο Κουτσομπόλης προτείνει...Loukoumania Ioannina.... στα Ιωάννινα...





Loukoumania Ioannina


Αβέρωφ 95 Ιωάννινα loukoumania.


ioa@gmail.com


ΩΡΕΣ : 6:00 μ.μ. - 1:00 π.μ.


til : 2651 302842

Εντοπίστηκαν 3 δράστες διαρρήξεων αυτοκινήτων, σε παραλίες της Θεσπρωτίας



Ταυτοποιήθηκαν ύστερα από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας δύο ημεδαποί και αλλοδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, πρωινές και μεσημβρινές ώρες της 22/06/2024, οι κατηγορούμενοι

Guardian για εξαήμερη εργασία στην Ελλάδα: Ανορθόδοξο και βάρβαρο μέτρο



Στην θέσπιση της εξαήμερης εργασίας στην Ελλάδα αναφέρεται σε ρεπορτάζ του o Guardian ο οποίος τονίζει ότι την ίδια στιγμή στις μεγάλες ευρωπαϊκές οικονομίες γίνονται συζητήσεις για τη θέσπιση τετραήμερης εργασίας.

Η σύγκριση με άλλες χώρες

Ο Κουτσομπόλης προτείνει.. Καφε-Μπαρ "Παλιά Αγορά" - στα Ιωάννινα.





Καφε-Μπαρ "Παλιά Αγορά"


Λ.Βύρωνος & Κατσαντώνη Ιωάννινα


τηλ : 2651 071646


Το καφέ Παλιά Αγορά βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο των Ιωαννίνων στην οδό
Λόρδου Βύρωνος και Κατσαντώνη.

Ο δήμος Ιωαννιτών ενθαρρύνει την μικροκινητικότητα με την προμήθεια 55 ηλεκτροκίνητων ποδηλάτων




Ένα ακόμα βήμα για την ενίσχυση της μικροκινητικότητας στο δήμο Ιωαννιτών έγινε με την έγκριση της μελέτης εφαρμογής του έργου που αφορά στην προμήθεια και εγκατάσταση σταθμών κοινοχρήστων ποδηλάτων από τη δημοτική επιτροπή.

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Βγήκαν τα οριστικά αποτελέσματα για τις μόνιμες προσλήψεις ΑΣΕΠ 3Κ2023




Εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 3Κ/2023 για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, είκοσι εννέα (29) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον Γενικό Οργανισμό Εγγείων Βελτιώσεων (Γ.Ο.Ε.Β.)

Ο Κουτσομπόλης προτείνει...ΛΑΜΠΡΟΥ Tuning Solutions Συνεργείο αυτοκινήτων... στα Ιωάννινα.





ΛΑΜΠΡΟΥ Tuning Solutions Συνεργείο αυτοκινήτων


5ο χλμ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΚΟΝΙΤΣΑΣ


ΤΗΛ : 2651 060690


《 SERVICE 》MERCEDES BENZ ~ SMART ~ BMW ~ VW ~ AUDI ~ SEAT ~ SKODA ~ OPEL ~ CINTROEN ~ PEUGEOT ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΓΚΑΜΑ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ

Νέος σάλος μετά τον Αυγενάκη! Βουλευτής της ΝΔ προκάλεσε χάος σε πανηγύρι – Ύβρεις και απειλές


 

Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας πουλούν εξουσία με τσαμπουκάδες και αλαζονεία! Μια νέα καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας για βουλευτή της ΝΔ, μετά τον σάλο που έχει προκαλέσει η.. βιαιοπραγία του Λευτέρη Αυγενάκη σε βάρος εργαζομένου στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Μέχρι τη Δευτέρα 8 Ιουλίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα ΔΥΠΑ με επίδομα έως 400 ευρώ



Μέχρι τη Δευτέρα 8 Ιουλίου θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση οι άνεργοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο νέο πρόγραμμα απόκτησης και αναβάθμισης πράσινων δεξιοτήτων της ΔΥΠΑ.

Το πρόγραμμα συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης της ΔΥΠΑ για συνολικά 50.000 ανέργους υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU και έχει ως στόχο τη διασύνδεση της

O Κουτσομπόλης προτείνει...Beeartist-Δημήτριος Πάντος-Πεδινή ... στα Ιωάννινα...






Beeartist-Δημήτριος Πάντος


Πεδινή στα Ιωάννινα...Ελλάδα 45500


til 694 900 4206




email info@beeartist.gr

Γιατί η Ντόρα “θυμήθηκε” τώρα … ότι “δεν θα έπρεπε να είχαμε εμπλακεί στον πόλεμο στην Ουκρανία”; Για να αλλάξει η ατζέντα από το άγριο “χέρι” Σαμαρά στον αδερφό της και για να ρίξει “γέφυρες” στον Τραμπ!



Και ξαφνικά η κ Μπακογιάννη, μετά από 2 χρόνια και αφού προηγήθηκε το ανελέητο “ξυλοκόπημα” της κυβέρνησης από τον Αντ Σαμαρά προχτές.. στο Πολεμικό Μουσείο … μιλώντας στο 28th Annual Economist Government Roundtable και στην ενότητα με θέμα «Γιατί οι επερχόμενες προεδρικές

Ρεύμα: Μεγάλα «φέσια» στους λογαριασμούς φοβούνται οι εταιρίες μετά τις αυξήσεις



Στα 13,557 λεπτά ανά Κιλοβατώρα ανέβηκε το πράσινο τιμολόγιο της ΔΕΗ τον Ιούλιο.

Η μέση αύξηση ήταν μεγάλη, στο 10 % σε σχέση με τον Ιούνιο.

Η ΔΕΗ προχώρησε σε έκπτωση 31% για να..συγκρατήσει τις αυξήσεις.

Γενικά αυξητικές τάσεις καταγράφονται στις χρεώσεις των προμηθευτών για τον Ιούλιο, με τα πιο ανταγωνιστικά τιμολόγια του προηγούμενου μήνα να διαμορφώνονται πλέον σε υψηλότερα επίπεδα

Ο Κουτσομπόλης προτείνει.. ΑΦΟΙ ΤΑΣΣΟΥ - στα Ιωάννινα.





ΑΦΟΙ ΤΑΣΣΟΥ


Φτερη 1, Eleoúsa, Ioannina, Greece, 45500


ΤΗΛ : 2651 061517

Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Αμετανόητος Ράμα: Προχωράμε τη διανομή τίτλων ιδιοκτησίας στους Δρυμάδες – Από τα σκοτεινότερα σημεία της ιστορίας οι Βορειοηπειρώτες που αντιδρούν



Κατά την παράδοση 789 τίτλων ιδιοκτησίας στο χωριό Δρυμάδες, ο Ράμα επεσήμανε την αύξηση του αριθμού των τουριστών - Τι συμβαίνει με τα παλαιά σπίτια..

ΟΈντι Ράμα, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στους Δρυμάδες για τη διανομή τίτλων ιδιοκτησίας, επέκρινε τον επικεφαλής του ΚΕΑΔ, Βαγγέλη Ντούλε, κατηγορώντας τον ότι δημιουργεί προβλήματα και ενισχύει τις διαχωριστικές τάσεις στη Χιμάρα με παράλογα και αστήρικτα επιχειρήματα.

ΑΠΟ 13 ΣΕ 8! "Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ετοιμάζεται να μειώσει τον αριθμό των Περιφερειών...''



Τις τελευταίες ημέρες επικρατεί αναβρασμός στο χώρο της αυτοδιοίκησης, σε συνέχεια δημοσιευμάτων περί μείωσης του αριθμού των Περιφερειών της χώρας από 13 σε 8, τονίζουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ
Ερώτηση προς τον υπουργό Εσωτερικών, Θεόδωρο Λιβάνιο, κατέθεσαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, ζητώντας να μάθουν εάν είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης να μειώσει τον αριθμό των Περιφερειών της χώρας.

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Ο Κουτσομπόλης προτείνει.. Ελαστικά Γκόλιας Σμύρνης 5 Μπάφρα - στα Ιωάννινα.




Elastika-Golias - Ελαστικά Γκόλιας


 Εμπόριο και επισκευή ελαστικών


 Σμύρνης 5 Μπάφρα Ιωαννίνων 45500 Ιωάννινα


τηλ: 2651 092610 - Fax: 26510-94124


 E-mail: golias.tyres@yahoo.gr



GOLIAS TYRES

Ασφάλεια και αξιοπιστία σε φιλικές τιμές!!!

Συνάντηση εργασίας για τη δημιουργία υδατοδρομίων στην Αλβανία


Ο Δήμος Αυλώνας θα παίξει κομβικό ρόλο στο δίκτυο υδατοδρομίων που θα δημιουργηθούν στην Αλβανία

Σήμερα Δευτέρα (01/07/2024) στο γραφείο της Γενικής Προξένου της Αλβανικής Δημοκρατίας στα Ιωάννινα κα Irida Laci, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση γνωριμίας μεταξύ της Αλβανικής αντιπροσωπείας με επικεφαλής τον Δήμαρχο Αυλώνας κ. Ermal Dredha και τον CEO της Hellenic Seaplanes και των υδατοδρομίων Hellenic Water Airports κ. Νικόλα Χαραλάμπους. 

Πεντε οι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ - Φαβορί Ανδρουλάκης, Δούκας



Μετά τους Νίκο Ανδρουλάκη, Χάρη Δούκα και Παύλο Γερουλάνο που έκαναν γνωστό χθες, Κυριακή (30/6) ότι θα διεκδικήσουν την ηγεσία του κόμματος, σήμερα, Δευτέρα (1/7), ανακοίνωσαν την.. υποψηφιότητά τους για τις εσωκομματικές κάλπες – στις 6 Οκτωβρίου και στις 13 Οκτωβρίου, εφόσον χρειαστεί β’ γύρος – η Μιλένα Αποστολάκη και ο Μιχάλης Κατρίνης.

O Κουτσομπόλης προτείνει... Welcome Stores (ΗΛΕΚΤΡΑΓΟΡΑ) ... στα Ιωάννινα...




Welcome Stores (ΗΛΕΚΤΡΑΓΟΡΑ)


Διεύθυνση: Χρ. Κατσάρη 20, Ιωάννινα


Τηλέφωνο: 2651083555 - 6932335036

E-Mail: ilektragora@welcomestores.gr


Συνάντηση δημάρχου Ιωαννίνων με το δήμαρχο Αυλώνας





Αντιπροσωπεία του δήμου Αυλώνα με επικεφαλής το δήμαρχο, Ermal Dredha, υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας.

Στη διάρκεια της συνάντησης γνωριμίας συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας μεταξύ των δύο δήμων ειδικότερα σε τομείς όπως το τουρισμός και ο πολιτισμός και συμφωνήθηκε η δημιουργία ομάδων εργασίας με στόχο την υπογραφή ενός μνημονίου συνεργασίας.