Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024

Η υπόθεση Καραιβάζ σε συνδιασμό με άλλες υποθέσεις δείχνουν ένα πράγμα: Πως έχει στηθεί οργάνωση συμβολαίων θανάτου εντός του Μαξίμου!

Στη δίκη για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραιβαζ όπως είθισται είχαν εξετάσει τις συνομιλίες του τηλεφώνου του θύματος, αλλα όπως επίσης “είθισται” σε όλες τις σοβαρές υποθέσεις που εμπλέκονται στελέχοι της κυβέρνησης τα αποδεικτηκά στοιχεία ή χάνονται ή καταστρέφονται…..

Ένας ψηφιακός δίσκος στον οποίο υπήρχαν καταγεγραμμένες κλήσεις του δολοφονημένου δημοσιογράφου Γιώργου Καραιβάζ στην εφαρμογή whats app με πρόσωπα όπως οι Δημητριάδης, Κοντολέων, Αλεβιζόπουλος, Καραμαλάκης, Γκελεστάθη, Ψωμά και άλλα πρόσωπα της κυβέρνησης και του στενού περιβάλον του αρχινονού εεε συγνώμη πρωθυπουργού, καταστράφηκε επειδή συρράφτηκε… κατά λάθος μαζί με κάποια άλλα έγγραφα.

Το όνομα του πρώην διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Γρήγορη Δημητριάδη, που σχεδόν εμπλέκεται σε όλες τις υποθέσεις συμβολαίών θανάτυ και του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέοντα, όπως και του πρώην αρχηγού της αστυνομίας Μιχ. Καραμαλακη, είναι ονόματα του βαθέος κράτους που εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις!

Το περιεχόμενο φυσικά δεν έχει αποτυπωθεί σε χαρτί, ενώ δεν ετέθη θέμα από την Έδρα για να ζητηθεί αντίγραφο.

Ερώτημα που δεν έχει απαντηθεί: Ποιος ευθύνεται για την καταστροφή του cd;

Γιατί η έδρα κωφεύει το φοβάται;

Η αποκάλυψη αυτή προκαλεί εύλογα ερωτήματα για το περιεχόμενο του cd, ειδικά σε ότι αφορά τους Δημητριάδη και Κοντολέοντα, διότι πρόκειται για δύο πρόσωπα που με επικεφαλής τον Πρωθυπουργό, είχαν την εποπτεία της ΕΥΠ, ενώ είναι γνωστό ότι αμφότεροι είχαν υποβάλλει την παραίτησή τους τον Αύγουστο του 2022, μετά τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων.

Αλλά όχι μόνο…

Όπως φαίνεται έχει στηθεί οργάνωση συμβολαίων θανάτου εντός του Μαξίμου, και όποιος μπαίνει εμπόδιο στο “‘εργο” του πρωθυπουργού βγαίνει απο τη μέση.. με συνοπτικές διαδικασίες.

Το πρόσωπο του Δημητριάδη μπλέκεται και στην υπόθεση δολοφονίας του Γ. Τράγκα, όπως καταγγέλουν δικηγόροι του. Δείτε περισσότερα: Δικηγόροι καταγγέλουν πως εκτέλεσαν τον Γ.Τράγκα στο Σωτηρία με ενεση Θανάτου.

Να υπενθυμήσουμε πως ο επί 15 χρονια σωματοφύλακας των Μητσοτάκηδων και επίσης στέλεχος της ΕΥΠ Σπύρος Νίνος, είχε αποκαλύψει πως “Ο Δημητριάδης (που εμπλέκεται στην υπόθεση Καραϊβάζ) του πρόσφερε χρήματα για να σκοτώνει κόσμο”, και ότι έχει στη διάθεσή του και στικάκια με τις επίμαχες συνομιλίες του ανιψιού του Πρωθυπουργού με μαφιόζους του υποκόσμου”.

Μετά τις αποκαλύψεις του πρώην στελέχους της ΕΥΠ Σωτήρη Νίνου βρέθηκε δολοφονημένος ο γιός του! Η μαφιόζικη δολοφονία του 38χρονου γιού του πρώην σωματοφύλακα των μητσοτάκηδων που κανένα ΜΜΕ τότε δεν είχε αναφέρει:

Επίσης έχουμε την μαρτυρία του πρόσφατα δολοφονημένου Βασίλη Ρουμπέτη που τον εκτέλεσαν στον Κορυδαλλό, μέσα στη θωρακισμένη μερσεντές του Αλαφούζου, όπου κατονομάζει επίσης τον Δημητριάδη ως εντολέα της απόπειρας δολοφονίας κατά του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου.

Σε βίντεο που ανέβασε ο Χίος, συνομιλεί με τον Βασίλη Ρουμπέτη, που τον εκτέλεσαν μέσα στη θωρακισμένη μερσεντές του Αλαφούζου, και δείχνει τον ανηψιό του πρωθυπουργού ως εντολέα της απόπειρας δολοφονίας κατά του δημοσιογράφου.

Ο δημοσιογράφος Στέφανος χίος έχει άλλωστε μιλήσει ανοιχτά για «συγκοινωνούντα δοχεία της μαφίας και του οργανωμένου εγκλήματος με το πρωθυπουργικό περιβάλλον» πως αυτά ευθυνονται για την απόπειρα δολοφονίας του. Μάλιστα ισχυρίζεται πως έχει και βίντεο με μαρτυρίες που το αποδεικνύουν.

Δείτε παρακάτω βίντεο που κυκλοφόρησαν και αναφέρονται στις σχέσεις του Μαξίμου με τη Greek Mafia με “ηγέτη” τον πρωθυπουργικό ανιψιό Γρηγόρη Δημητριάδη. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην δολοφονία Καραϊβάζ αλλά και στις αποκαλύψεις του επί σειρά ετών υπεύθυνου ασφαλείας του Μητσοτακέϊκου, Σπύρος Νίνου που ξεκάθαρα είπε στον Στέφανο Χίο και στην εκπομπή Ραδιομακελάρηδες, ότι ο Δημητριάδης του πρότεινε εκτελέσεις επ’ αμοιβή.

Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει σε ποιούς δίνει δύναμη και πόσο επικίνδυνο είναι αυτό, όχι μόνο για την δημοκρατία αλλα για όλους μας.

Είναι αυτός ο λόγος που δημοσιογράφοι αλλα και αντιπολίτευση δεν τολμούν να κάνουν κανένα σχόλιο για τα τόσα μαζεμένα σκάνδαλα; Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανος Κασσελάκης συνήθως σχολιάζει τα πάντα που “τρεντάρουν” στο τουίτερ, ή… σχεδόν τα πάντα. Ακόμα μια φορά αποφεύγει να κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο για την υπόθεση Καραϊβαζ.



anazitiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου