Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

Γνώριζαν κάτι; Ύποπτη κίνηση απο εταιρεία των Rothschild, μια μέρα πριν την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ – Πούλησαν τα δικαιώματα των μετοχών της Trump Media! (η εταιρία μιλάει για «σφάλμα κατάθεσης»)



Η Austin Private Wealth, LLC, μια εταιρεία χρηματοοικονομικού σχεδιασμού με έδρα το Τέξας, που ανήκει στους Rothschild, ελέγχεται αφού συνελήφθησαν να τοποθετούν δικαιώματα πώλησης σε 12 εκατομμύρια μετοχές της Trump Media & Technology Group Corp (DJT) μόλις μία ημέρα πριν από την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ.

Το δικαίωμα πώλησης είναι μια επένδυση που γίνεται από κάποιον που αναμένει ότι η τιμή της μετοχής μιας εταιρείας θα πέσει. Τα άτομα που συμμετέχουν στα Inside Trading και αγοράζουν Επιλογές Πώλησης μπορούν να αποκομίσουν κέρδη 5 φορές ή, ακόμη και 100 φορές (εξαρτάται από το πόσο γρήγορα πέφτει η μετοχή).

Που σημαίνει πως, εάν ο Τραμπ πέθαινε στην απόπειρα δολοφονίας, η εταιρεία θα είχε χρωκοπήσει. Το απόθεμά της θα είχε γίνει μηδέν σε μια μέρα και τα άτομα που αγόρασαν το Put Options θα είχαν κέρδη δισεκατομμυρίων.

Η ημερομηνία κατάθεσης είναι η 12η Ιουλίου, μια ημέρα πριν από την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ.

Ο “Ερευνητής” Josh Walkos  έγραψε στο X :

Για να κάνω τα πράγματα πιο ενδιαφέροντα, η πηγή μου με ενημέρωσε με τις ακόλουθες δύο εικόνες από το τερματικό τους στο Bloomberg. Το στιγμιότυπο οθόνης στα αριστερά δείχνει το Put by Austin Private Wealth LLC, που τραβήχτηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί. Δείχνει τις 120.000 θέσεις. Όπως μπορείτε να δείτε η θέση τους είναι μακράν η μεγαλύτερη, η επόμενη πλησιέστερη είναι η Citadel Advisors με 16.770.

Εδώ είναι που γίνεται ενδιαφέρον, το στιγμιότυπο οθόνης στα δεξιά τραβήχτηκε αργότερα μέσα στην ημέρα και μετά τίποτα, το Austin Private Wealth LLC δεν βρίσκεται πουθενά. Γιατί;

Στις 16 Ιουλίου, η εταιρεία τροποποίησε την κατάθεση.

Σύμφωνα με τον Josh Walkos, «Ένα άλλο ενδιαφέρον σημείο σχετικά με την τροπολογία που κατατέθηκε στις 16/7 είναι ότι ήταν είναι η μόνη που είχαν ποτέ. Έψαξα και η πρώτη τους κατάθεση ήταν στις 2-12-2020.”

Η  εταιρεία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση :

Η κατάθεση της SEC που έδειξε ότι η Austin Private Wealth προχώρησε σε βραχυκύκλωμα μεγάλου αριθμού μετοχών της Trump Media & Technology Group Corp (DJT) ήταν εσφαλμένη και την τροποποιήσαμε αμέσως μόλις μάθαμε για το σφάλμα.

Κανένας πελάτης της APW δεν κατέχει, ή δεν είχε ποτέ, μια τοποθέτηση στο DJT στην ποσότητα που αναφέρθηκε αρχικά. Το σωστό ποσό συμμετοχής ήταν 12 συμβόλαια, ή 1.200 μετοχές — όχι 12 εκατομμύρια μετοχές, όπως κατατέθηκε κατά λάθος. Κατά την υποβολή της απαιτούμενης αναφοράς για το δεύτερο τρίμηνο του 2024, εφαρμόστηκε ένας πολλαπλασιαστής από έναν τρίτο προμηθευτή που αύξησε τον αριθμό των μετοχών κατά πολλαπλάσιο των 10.000 για όλα τα συμβόλαια δικαιωμάτων προαίρεσης (όχι μόνο με την DJT). Δεν καταλάβαμε το σφάλμα πριν εγκρίνουμε την κατάθεση.

Καταθέσαμε την έκθεση στις 12 Ιουλίου για να αντικατοπτρίσουμε τις θέσεις μας στις 28 Ιουνίου. Την τροποποιήσαμε στις 16 Ιουλίου.

Λυπούμαστε βαθύτατα για αυτό το λάθος και την ανησυχία που προκάλεσε, ειδικά σε μια τόσο δύσκολη στιγμή για το έθνος μας. Δεσμευόμαστε για πλήρη διαφάνεια και διατήρηση της εμπιστοσύνης των πελατών μας. Ως εκ τούτου, εξετάζουμε τις εσωτερικές μας διαδικασίες με τον τρίτο προμηθευτή που βοηθά με τις αρχειοθετήσεις της SEC για να κατανοήσουμε καλύτερα πώς συνέβη αυτό το λάθος και να αποφύγουμε παρόμοια ζητήματα στο μέλλον.

Ωστόσο, χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εξέτασαν εξονυχιστικά τους επενδυτές της Austin Private Wealth. Οι τελευταίες καταθέσεις αποκαλύπτουν μια λίστα κορυφαίων επενδυτών, συμπεριλαμβανομένων των: The Rothschild Family, BlackRock, Vanguard και Meta, καθώς και εξέχουσες πολιτικές οικογένειες όπως οι Bush και οι Cheneys.

Το CA Club India  ανέφερε:

Οι μεγαλύτεροι επενδυτές της Austin Private Wealth LLC περιλαμβάνουν κυρίως ένα μείγμα θεσμικών κεφαλαίων και μεμονωμένους πελάτες υψηλής καθαρής αξίας. Μερικές από τις κορυφαίες συμμετοχές τους, όπως αναφέρεται στην τελευταία τους κατάθεση 13F, περιλαμβάνουν The Rothschild Family, BlackRock, Vanguard, Meta, George Bush και την οικογένεια Cheney

Συμπέρασμα:

Για να το κάνουμε πιο κατανοητό για όσους δεν γνωρίζουν πως λειτουργεί το σύστημα μετοχών. Ο θάνατος του Τραμπ θα είχε θα είχε συντρίψει τους Nasdaq και Dow Jones για μια εβδομάδα. Όποιος είχε αυτή τη γνώση εκ των προτέρων, θα είχε εκτιμώμενα κέρδη από 696 δισεκατομμύρια δολάρια έως 1 τρισεκατομμύριο δολάρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου