Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

«Σεισμός» από την αποκάλυψη ότι η Μαρία Συρεγγέλα ήταν στην ΕΥΠ!



Μια πολύ σοβαρή αποκάλυψη έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αποκάλυψη που εκθέτει για ακόμη μια φορά την κυβέρνηση των «αρίστων».

Η υπόθεση αφορά στην Γραμματέα της ΝΔ Μαρία Συρεγγέλα.Όλα ξεκίνησαν από τα όσα είπε δημόσια ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, για τον ρόλο της δηλώνοντας αρχικά πως η Μαρία Συρεγγέλα «ήρθε με αλεξίπτωτο» και αποκαλύπτοντας στη συνέχεια πως η συγκεκριμένη υψηλόβαθμη της Νέας Δημοκρατίας -επιλογή Μητσοτάκη- ήταν 8 χρόνια στην ΕΥΠ!

«Η κυρία Συρεγγέλα ήταν 8 χρόνια στην ΚΥΠ, ήταν κυπατζού. Τι σοι κράτος της πλάκας είναι αυτό, που πρώην πράκτορας γίνεται πολιτικός;» είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Την αποκάλυψη «τσίμπησε» ο Παύλος Πολάκης -που προ ημερών είχε έντονο επεισόδιο με την κ. Συρεγγέλα- ρωτώντας αν ισχύει πως είναι «πρακτορας της ΚΥΠ κυρια ευαισθητουλιδου».


Την πολύ σοβαρή αποκάλυψη επιβεβαίωσε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, απαντώντας στον Παύλο Πολάκη και γράφοντας:

«Φυσικά και ισχύει. Η κυρία Συρεγγελα είχε προσληφθεί στην ΕΥΠ το 2005 και υπηρέτησε στη Διεύθυνση Κατασκοπίας ως στενή συνεργάτης, του καταδικασμένου και αποπεμφθέντα από την Υπηρεσία Κώστα Αγγελακη. Ο Αγγελακης καταδικάστηκε γιατί κατασκεύασε πλαστές αποδείξεις για να με εμφανίσει ως μισθοδοτούμενο από την ΕΥΠ προκειμένου να εξυπηρετήσει Τραπεζίτη για τον οποίο αποκάλυψα σκάνδαλα»!


Μετά όλα τα παραπάνω η έκθετη κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει επίσημα αν η Μαρία Συρεγγέλα υπήρξε πράκτορας της ΕΥΠ και όχι να αφήνει, όπως πάντα, τον ελληνικό λαό στο σκοτάδι!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου