Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024

Από σήμερα στα γήπεδα μόνο με το ηλεκτρονικό εισιτήριο...




Από σήμερα η είσοδος στα γήπεδα θα γίνεται αποκλειστικά με το ψηφιακό εισιτήριο μέσω του Gov.gr Wallet ενώ από τις 16 Σεπτεμβρίου 2024, την ίδια διαδικασία θα ακολουθούν και οι φίλαθλοι των αγώνων μπάσκετ της Basket League...

Αξίζει να σημειώσουμε ότι για τα εισιτήρια διαρκείας θα ισχύει κανονικά ό,τι ισχύει και για τα απλά εισιτήρια, ενώ για τους φιλάθλους άνω των 67 ετών χωρίς «έξυπνο» κινητό θα υπάρχει ειδική διαδικασία προκειμένου η ταυτοποίηση να γίνεται με τον κλασικό τρόπο.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, από τον Ιούνιο 2024 μέχρι σήμερα προστέθηκαν περισσότερα από 57 χιλιάδες προσωποποιημένα εισιτήρια διαρκείας στο ψηφιακό πορτοφόλι των φιλάθλων. Ειδικά, στο ποδόσφαιρο έχουν ταυτοποιηθεί μέσω του Gov.gr Wallet πάνω από το 86% των εισιτηρίων διαρκείας δηλαδή περισσότερα από 51 χιλιάδες εισιτήρια, ενώ στο μπάσκετ έχει ταυτοποιηθεί πάνω από το 61% των εισιτηρίων διαρκείας που αντιστοιχεί σε περισσότερα από 6,4 χιλιάδες εισιτήρια.

Να υπενθυμίσουμε ότι είναι ιδιαίτερα απλός ο τρόπος με τον οποίο οι πολίτες μπορούν να ταυτοποιήσουν μέσω της εφαρμογής Gov.gr Wallet που έχουν στο κινητό τους τηλέφωνο. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η εγγραφή τους στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας(Ε.Μ.Επ.), στο emep.gov.gr πριν κατεβάσουν την εφαρμογή Gov.gr Wallet από το Google Play ή το App Store. Αναλυτικά η διαδικασία περιγράφεται στο tickets.gov.gr.

Οι φίλαθλοι προμηθεύονται το εισιτήριο του αγώνα από τους παρόχους των υπηρεσιών διάθεσης εισιτηρίων, χωρίς καμία αλλαγή σε αυτή τη διαδικασία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου