Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ


ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ


Στην τρίτη, κατά σειρά, επιχειρηματική αποστολή του Enterprise Greece στις Βρυξέλλες συμμετείχε η Περιφέρεια Ηπείρου το διάστημα 31 Μαρτίου – 2 Απριλίου......
Στην αποστολή, που οργανώθηκε με τη συνεργασία και την αρωγή του Γραφείου Ο.Ε.Υ. Βρυξελλών και του γραφείου Ε.Ο.Τ. Κάτω Χωρών, συμμετείχαν επίσης ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις και άλλες Περιφέρειες.

Κατά τη διάρκεια της αποστολής πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις προβολής του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και των ποιοτικών προϊόντων τροφίμων και ποτών – ΠΟΠ και ΠΓΕ – καθώς και προγραμματισμένες επιχειρηματικές συναντήσεις των ελληνικών εταιρειών με βελγικές εισαγωγικές διανεμητικές επιχειρήσεις. Το πρόγραμμα προβολής των

Περιφερειών περιελάμβανε και επίσκεψη στην Αμβέρσα (στις 3 Απριλίου) για την προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος σε τουριστικούς πράκτορες.

Η Περιφέρεια Ηπείρου προέβη σε παρουσίαση του τουριστικού προϊόντος της και στα stands της παρουσιάστηκαν τοπικά και παραδοσιακά ποιοτικά εδέσματα με παράλληλη προώθηση των τουριστικών της προορισμών στη Βελγική αγορά.

Παράλληλα, οργανώθηκαν γαστρονομικές παρουσιάσεις τοπικών συνταγών που απόλαυσαν οι παρευρισκόμενοι, με την συνεργασία τόσο ομάδας chefs ελληνικής ξενοδοχειακής αλυσίδας όσο και Έλληνα διακεκριμένου chef. Τις εκδηλώσεις τίμησε με την παρουσία του ο Έλληνας Πρέσβης στις Βέλγιο κ. Κωνσταντίνος Χαλαστάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου