Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Με δυο εκδηλώσεις το ΠΚΔΙ το Σάββατο


Με δυο εκδηλώσεις το ΠΚΔΙ το Σάββατο


Το Σάββατο 3 Μαΐου και ώρα 9 μ.μ. ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών, παρουσιάζουν στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας» τη μουσική εκδήλωση «Το παιδί με νεοπλασία μέσα από τις χορδές της κιθάρας του Γιώργου Γάκη». Συμμετέχουν ο Γιώργος Γάκης και οι Troublemakers καθώς και η μπάντα του Φιλαρμονικού Συλλόγου Θεσπρωτικού.

Τη Μουσική Επιμέλεια και τη Διεύθυνση Ορχήστρας έχει ο Χρήστος Γεωργάνος. Γενική είσοδος: 5€. Τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς της «Φλόγας». Προπώληση εισιτηρίων εισιτηρίων στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών, στο κατάστημα ΙΡΙΣ (Γρ. Σακκά 20), στα βιβλιοπωλεία Αναγνώστης (Πυρσινέλλα 11) και Ελευθερουδάκης (Κ. Κατσαδήμα 7) και στο Rock Shop (Πουτέτση 1α).


Στο μεταξύ, το Σάββατο 3 Μαΐου και ώρα 8.30 μ.μ το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών παρουσιάζει στην αίθουσα «Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος» την «Notenmporary», μια βραδιά μουσικής δωματίου με έργα σύγχρονων Ελλήνων και ξένων συνθετών. Ερμηνεύουν οι: Τάνια Σικελιανού στο βιολί και η Αγγέλικα Παπανικολάου στο πιάνο. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έργα Ι. Albeniz, J. Massenet, Γ. Γαλίτη, Μ. de Falla, Fazil Say, Ol. Messiaen και W. Lutoslawsky

http://vimanews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου