Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

"Πράσινο φως" σε Π. Κολόκα για συνεργασία με την παράταξη Μπέγκα


"Πράσινο φως" σε Π. Κολόκα για συνεργασία με την παράταξη Μπέγκα


Την εξουσιοδότηση για να προχωρήσει σε συζητήσεις για συνεργασία με την «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα» έλαβε πριν λίγη ώρα ο επικεφαλής της παράταξης «Κοινωνία Πολιτών – Γιάννενα. Πρώτη πόλη» Παντελής Κολόκας.
Η απόφαση ελήφθη με ισχυρή πλειοψηφία, αν και δεν έλειψαν αντίθετες φωνές, που επέμεναν σε αυτόνομη κάθοδο, παρά τις δυσκολίες στη συγκρότηση ενός ψηφοδελτίου με αξιώσεις. Ο κ. Κολόκας θα έχει μία πρώτη συνάντηση αργότερα σήμερα το βράδυ και ήδη έχει οριστικοποιηθεί και ένα ραντεβού για αύριο το πρωί προκειμένου να διευκρινιστούν όλες οι λεπτομέρειες και να ρυθμιστούν θέματα που αφορούν στη συγκρότηση του ψηφοδελτίου.
Σε επικοινωνία του vimanews.gr με τον κ. Παντελή Κολόκα, μας διευκρίνισε πως η εξουσιοδότηση αφορά συνεργασία ατόφιας της παράταξης, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι όσοι ήδη έχουν ανακοινωθεί ως υποψήφιοι, επιθυμούν να ακολουθήσουν στο δρόμο της συνεργασίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες στην απογευματινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, δε συμμετείχαν οι Γιώργος Ανυφαντής και Κώστας Τσάγκας, με τον πρώτο πάντως να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, αντίθετα με τον δεύτερο.

http://vimanews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου