Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Πένθος για τον Γιαννιώτη ηθοποιό Μ. Γούσια που έφυγε πρόωρα από τη ζωή

Πένθος για τον Γιαννιώτη ηθοποιό Μ. Γούσια που έφυγε πρόωρα από τη ζωή

«Έφυγε» από τη ζωή ο ηθοποιός Μπάμπης Γούσιας, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Ο άτυχος ηθοποιός υπήρξε επί χρόνια στενός συνεργάτης και μέλος της ομάδας «Σπείρα-Σπείρα» του Σταμάτη Κραουνάκη, ο οποίος τον «αποχαιρέτισε» νωρίτερα σήμερα με μήνυμά του στο facebook.

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός κόσμος μετά την είδηση θανάτου του γνωστού Γιαννιώτη ηθοποιού, Μπάμπη Γούσια. Η κηδεία του Μπάμπη Γουσια, θα γίνει στο Πέραμα Ιωαννίνων, το Σάββατο, 26 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι.
Ο άτυχος ηθοποιός «έφυγε» από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης, έπειτα από πολύμηνη μάχη που έδωσε με την επάρατη νόσο.Συντετριμμένος εμφανίστηκε και ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος σκηνοθέτησε την τελευταία παράσταση στην οποία πρωταγωνίστησε ο, Μπάμπης Γούσιας, ενώ μέσω του λογαριασμού του στο facebook θέλησε να του πει το στερνό αντίο.
«Σήμερα το ξημέρωμα αποχαιρέτησε ο Μπάμπης Γούσιας, από την Πρωτοχρονιά μέχρι σήμερα ,το πάλεψε, με χιούμορ και πίστη, είναι η πρώτη απώλεια που χτύπησε την ομάδα, μαζί μας από το 11 μέχρι τώρα, ηθοποιάρα, σύντροφος και περιστέρι αγάπης κι ενέργειας. στο φως να ντυθεί… σιωπή τώρα λίγο», ανέφερε ο Σταμάτης Κραουνάκης.
Ο Μπάμπης Γούσιας έγινε ιδιαίτερα γνωστός μέσα από τον χώρο του θεάτρου, με σημαντικότερες παραστάσεις - σταθμό στην υποκριτική του καριέρα τις «Όταν έχω εσένα» και «Κύματα» της Αγγελίτας Τσούγκου, ενώ ήταν στενός συνεργάτης του Σταμάτη Κραουνάκη και μέλος της μουσικοθεατρικής του ομάδας «Σπείρα - Σπείρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου