Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Μέτωπο Νίκης: «Η Δούρου να εκτελέσει την ΑΠ 443/2014 απόφαση του συμβουλίου για την απομάκρυνση των διοδίων από την Αττική και να πάψει να εμπαίζει τους πολίτες»


Το Μέτωπο Νίκης εκπροσωπούμενο από την Αυγή Βουτσινά και τον Θανάση Γούναρη παρευρέθηκε στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Απριλίου στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών με θέμα: «Διόδια στο Οδικό Δίκτυο χωρικής αρμοδιότητας Περιφέρειας Αττικής».

Οι εκπρόσωποι του Μετώπου Νίκης με δυναμική παρέμβαση τους απαίτησαν από την περιφερειακή αρχή την εκτέλεση της με ΑΠ 443/2014 ομόφωνης απόφασης του περιφερειακού Συμβουλίου, για την απομάκρυνση όλων των εγκατεστημένων διοδίων που βρίσκονται στην Περιφέρεια Αττικής.

Το Μέτωπο Νίκης καταγγέλλει την περιφερειακή αρχή και τον Υπουργό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για την εκ του πονηρού απόκρυψη και άρνηση υλοποίησης της απόφασης που έλαβε η περιφερειακή αρχή το 2014, προφανώς, για την αποκόμιση ψήφων για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ.

Για την προώθηση της νομιμοποίησης της τακτικής εκμετάλλευσης των πολιτών από εθνικούς εργολάβους, κομματικούς φίλους που εισπράττουν ανεξέλεγκτα διόδια, χωρίς να κατασκευάζουν ούτε μέτρο δρόμου.

Η μη υλοποίηση της απόφασης για την απομάκρυνση των διοδίων αποτελεί παράβαση καθήκοντος και ως τέτοια θα καταγγελθεί στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές της χώρας.

Θα σας ταράξουμε στην νομιμότητα και εμείς το εννοούμε.

Παρατίθεται η ως άνω απόφαση

https://issuu.com/metoponikis/docs/______________________2014_________

Δείτε το βίντεο εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=1lUSVNlSP8I

Μέτωπο Νίκης

www.metoponikis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου