Κυριακή 30 Απριλίου 2017

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ – HG BROKERS SA







Μακρυγιάννη 12 Ιωάννινα

26510 30808 / 26510 21050 / 6977434066
Fax: 26510 30809www.asfaleies-georgiadis.gr
www.facebook.com/asfaleies.georgiadis
Οι Ασφάλειες Γεωργιάδης με πολυετή πείρα στο χώρο των ασφάλειων σας
παρέχουν, μέσα απο ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών,τηνλύση που σας καλύπτει. Στόχος της εταιρείας η γρήγορη,ποιοτική και χωρίς άγχος εξυπηρέτηση σας.Οι Ασφάλειες Γεωργιάδης έχουν πάντα σαν γνώμονα
την εγγυρότητα, την ταχύτερη και πιο δίκαιη οικονομική αποζημίωση σας σε περίπτωση ενδεχόμενου κινδύνου, παρέχοντας άψογο service έτσι ώστε ο ενδεχόμενος κίνδυνος να μην είναι μοιραίο γεγονός αλλά αφετηρία ενός καινούργιου ξεκινήματος απο την ίδια βάση.
Ο Χαρίλαος Γεωργιάδης, ιδρυτής της εταιρείας, πτυχιούχος Στατιστικής (1993),έχει περάσει απο όλα τα στάδια της ασφαλιστικής βιομηχανίας, Ασφαλιστής,Διοικητικός Υπάλληλος, Επιθεωρητής Πωλήσεων, Ασφαλιστικός Πράκτορας. Μέσω της γνώσης, της εμπειρίας και της συνεργασίας με τις μεγαλύτερες και φερεγγυότερες ασφαλιστικές εταιρείες σας προσφέρει την πιο αξιόπιστη επιλογή ασφαλιστικής εταιρείας.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η ασφαλιστική βιομηχανία αποτελείται απο τρείς διαφορετικούς παράγοντες εντελώς διαφορετικούς μεταξύ τους. Ασφαλιστική Εταιρεία – Ασφαλιστής – Πελάτης. Ο κάθε παράγοντας έχει την ίδια βαρύτητα μέσα σε μία αμφίδρομη σχέση η οποία στηρίζεται στην τιμιότητα, εμπιστοσύνη, φερεγγυότητα και αξιοπιστία. Η γνώση, η εμπειρία, η επιμονή μας, η οργάνωση, η επαγγελματική ακεραιότητα, το πνεύμα συνεργασίας, ηδιαρκής επιμόρφωση, η πίστη στον ασφαλιστικό θεσμό και οι συνεχόμενες προσπάθειες για βελτίωση, μάς δίνουν την αυτοπεποίθηση οτι οι επιλογές μας είναι μόνο για το συμφέρον σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου