Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Συγχαρητήρια στο 27ο Δημοτικό ΣχολείοΟ Δήμος Ιωαννιτών συγχαίρει την παιδική χορωδία του 27ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων με την


 επωνυμία «Ευμέλεια», η οποία αποτελείται από 60 μαθητές, για τη διάκριση που πέτυχε στην 1η Διεθνή Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών του 35ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας, στις 17 Μαρτίου.

Αποτέλεσμα της διάκρισης αυτής ήταν να προσκληθεί να συμμετάσχει στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό χορωδιών που έγινε στο Novisad της Σερβίας στις 21 Απριλίου.

Συγκεκριμένα, η χορωδία «Ευμέλεια» χαρακτηρίστηκε από τούς κριτές «πειθαρχημένη κατ ομοιογενής, με πολύ ωραίο ήχο», ενώ θεωρήθηκε «πολύ εξελίξιμη, με υψηλά standards χορωδιακού ήθους καi ύφους με εξαιρετικά ενδιαφέρον ρεπερτόριο».

Το Δημοτικό Συμβούλιο με απόφασή του κάλυψε το κόστος μεταφοράς και διαμονής των μαθητών και των συνοδών τους δίνοντας την ευκαιρία στους μικρούς μαθητές όχι μόνο να βιώσουν πρωτόγνωρες εμπειρίες σε ένα πολυπολιτισμικό πλαίσιο ανταμείβοντάς τούς για την επίμονη προσπάθειά τους αλλά και να προβάλουν την πόλη μας και τον πολιτισμό της σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου