Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Το φεστιβάλ αθλητικών ακαδημιών ΟΠΑΠ έρχεται στα Γιάννενα για 3η χρονιά

Για τρίτη χρονιά φέτος, το φεστιβάλ αθλητικών ακαδημιών ΟΠΑΠ έρχεται στα Γιάννενα, στις 


εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ στην Ανατολή, την Κυριακή 29 Απριλίου 2018. Πρόκειται για το μεγαλύτερο και αρτιότερο αθλητικό γεγονός με σκοπό τη διαπαιδαγώγηση, με πρωτοποριακές ιδέες και πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην ενδυνάμωση των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών αξιών, που φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις της Ανατολής.

Κάθε χρόνο, το ΠΕΑΚΙ γεμίζει με χιλιάδες γονείς και παιδιά που, όπως πέρυσι και πρόπερσι,

θα έχουν την ευκαιρία τόσο να πάρουν μέρος σε παιχνίδια ομαδικότητας, ποδοσφαιρικούς αγώνες χωρίς σκορ και βαθμολογία, μαθήματα για θέματα διατροφής μέσα από παιχνίδι, ολυμπιακά αθλήματα καθώς και σε μία μοναδική βιωματική εμπειρία, αγωνιζόμενοι ως παραολυμπιακοί αθλητές.

Παράλληλα θα γνωρίσουν από κοντά πολύ σημαντικούς πρώην και νυν αθλητές που έχουν διακριθεί μεταξύ άλλων για το ήθος τους και αποτελούν πρεσβευτές του προγράμματος.

Οι γονείς και συνοδοί των παιδιών θα παρακολουθήσουν από την εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα του προγράμματος διαδραστικά σεμινάρια για θέματα ψυχολογίας, διατροφής αλλά και υγιεινής μαγειρικής.

Η Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ θέλει να ευχαριστήσει τους διοργανωτές για την προτίμηση της πόλης μας και των εγκαταστάσεων του ΠΕΑΚΙ για 3η συνεχόμενη χρονιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου