Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Με επιτυχία ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για την Παγκόσμια ημέρα χορού, στην Πρέβεζα


Με ποικίλα σχήματα, πολύ ρυθμό και παρουσία πλήθος κόσμου ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου οι διήμερες εκδηλώσεις για την Παγκόσμια ημέρα χορού που διοργανώνει και φέτος ο Δήμος Πρέβεζας και οι οποίες θα ολοκληρωθούν το βράδυ της Κυριακής, στην Πλ. Ανδρούτσου.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε και ευχαρίστησε η Εντεταλμένη Σύμβουλος του Δήμου Πρέβεζας σε θέματα πολιτισμού κ. Ελευθερία Αγγέλη-Παπαϊωαννίδη, λέγοντας ότι «ο Δήμος τιμά και φέτος την Παγκόσμια ημέρα χορού σε συνεργασία με τους συλλόγους και σχολές της περιοχής, τον χορό τόσο στην μοντέρνα όσο και στην παραδοσιακή του μορφή προσθέτοντας ότι η κάθε μορφή χορού είναι πολιτισμός και μας ενώνει όλους πέρα από πολιτικούς, πολιτισμικούς και ηθικούς φραγμούς που είναι και το μήνυμα της ημέρας».

Οι εκδηλώσεις την πρώτη μέρα περιελάμβαναν ένα πολυποίκιλο πρόγραμμα χορών από σχολές, ομάδες και συλλόγους που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας , κερδίζοντας όλοι οι χορευτές το θερμό χειροκρότημα του κόσμου, ενώ την παράσταση έκλεψαν οι λιλουπουτείοι χορευτές τάγκο.

Συγκεκριμένα στη σκηνή της ΠΛ. Ανδρούτσου την πρώτη μέρα της γιορτής συμμετείχαν τα σχήματα:Dance flame, Χοροχώρος έκφραση, Α.Γ.Σ Κλεοπάτρα, Pa'Bailar,Πολιτιστικός -Περιβαλλοντικός Σύλλογος “Αγίας Τριάδας”, Πολιτιστικός Σύλλογος Καναλίου και Fitness Studio.

Η συνέχεια των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια ημέρα χορού θα δοθεί αύριο Κυριακή στις 7 το απόγευμα, στην Πλ. Ανδρούτσου με παραδοσιακό άρωμα και χρώμα και με αφιέρωμα στον αείμνηστο Βασίλη Κοντονάσιο, ο οποίος με την παρουσία του στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής τίμησε για δεκαετίες την παραδοσιακή μουσική και τον χορό.

Image may contain: 8 people, people smiling, people on stage, people dancing, shoes, shorts and outdoor

Image may contain: 9 people, people standing and wedding

Image may contain: 3 people, people on stage, people dancing, shoes and outdoor

Image may contain: 7 people, people on stage, people standing, shorts and outdoor

Image may contain: 2 people, crowd and outdoor

Image may contain: 3 people, outdoor

Image may contain: 2 people, people on stage, people dancing, shorts, sky and outdoor
Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου