Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Θ. Μπέγκας: «Ισόρροπη ανάπτυξη με έργα σε όλο Δήμο» - Νέο έργο 600.000 ευρώ στη Δ.Ε. Μπιζανίου.




 


Μία ακόμη σύμβαση με τον ανάδοχο που προέκυψε από τη διαγωνιστική διαδικασία υπέγραψε σήμερα ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας.


Πρόκειται για το έργο με τίτλο «Έργα αναβάθμισης και βελτίωσης υποδομών ΔΕ Μπιζανίου», συνολικού προϋπολογισμού 600.000 ευρώ το οποίο περιλαμβάνει εργασίες βελτίωσης και συντήρησης οδών, διαμόρφωσης κοινόχρηστων χώρων σε Δημοτικά Διαμερίσματα του Μπιζανίου καθώς και ανακατασκευή των γηπέδων αντισφαίρισης στο Δημοτικό Διαμέρισμα της Πεδινής.

Το νέο αυτό έργο έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά συμβάσεων που προηγήθηκαν οι οποίες μαζί με άλλες εργολαβίες που θα ακολουθήσουν και χρηματοδοτούνται από ίδιους πόρους, αποτελούν την καλύτερη απόδειξη πως το τεχνικό πρόγραμμα της Δημοτικής Αρχής εκπονήθηκε στην κατεύθυνση της ισόρροπης ανάπτυξης σε όλο τον Καλλικρατικό Δήμο.

«Υπογράψαμε ένα ακόμα σημαντικό έργο για μια Δημοτική Ενότητα του Δήμου μας, όπως είναι αυτή του Μπιζανίου. Είχαν προηγηθεί συμβάσεις και για άλλες Δημοτικές Ενότητες, ενώ το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν και νέες. Ο σχεδιασμός μας κινείται στη λογική της ισόρροπης ανάπτυξης σε όλο το μήκος και πλάτος του Δήμου.

Παρεμβαίνουμε σε κάθε γειτονιά, σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα με στόχο να παραδώσουμε στους συμπολίτες μας, όχι μόνο πολλά, αλλά κυρίως ποιοτικά έργα», δήλωσε μετά την υπογραφή της σύμβασης ο Δήμαρχος, Θωμάς Μπέγκας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου