Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

ΚΡΑΤΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑ...κανουν κουμαντο και στα στρατιωτικα θεματα οι βουλευτες που σχεδον ολοι τους λουφαραν οταν ηταν φανταροι!!!Αναστολή της μεταφοράς της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών λόγω “κοινού μετώπου βουλευτών”!




Η 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών που είχε προγραμματιστεί να μεταφερθεί στην Αθήνα, τον Ιούνιο, θα παραμείνει στο Βόλο ,μέχρι νεωτέρας! Η οποία θα ΄ρθει μετά από τις εκλογές!


 Αν έρθει ,δηλαδή.
Όλοι οι βουλευτές του Βόλου, ανεξαιρέτως κόμματος δηλώνουν ότι δεν μπορούν να “διαχειριστούν” τις αντιδράσεις των “τοπικών φορέων” και ζήτησαν από το ΥΠΕΘΑ να δείξει κατανόηση και να
αναστείλει την μεταφορά! Το ΥΠΕΘΑ δεν αρνήθηκε το “διακομματικό” αίτημα. Οι βουλευτές εκτός από το προεκλογικό “χατήρι” θα πρέπει να ξέρουν ότι αναλαμβάνουν και μία πολύ ,πολύ μεγάλη ευθύνη: τη περίοδο που διανύουμε όλα είναι πιθανά να συμβούν. Ελπίζουμε, ευχόμαστε και προσευχόμαστε να μην χρειαστεί ανάμεσα σ΄ αυτά να απαιτηθεί η άμεση μεταφορά πεζοναυτών οπουδήποτε στο Αιγαίο ,.με αρματαγωγά,τα οποία βρίσκονται ως γνωστόν πάνω από 300 χιλιόμετρα μακριά από τους πεζοναύτες!!! Αν συμβεί αυτό έχουν αναλάβει όλη την ευθύνη μ΄ ότι αυτό συνεπάγεται.

Για τη συνέχεια Militaire


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου