Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε

Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε
Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε - Λεωφόρος Ιωνίας Μεγ. Βαθεία Ανατολή Ιωάννινα - τηλ : 26510 46955 - 26510 47897 - EMAIL : ventzissa@hotmail.com - Οικοδομικά Εργαλεία και Υλικά Ξυλεία Σίδηρος Οικοδομών Σίδηρος Εμπορίου Θερμοπροσόψεις Παραγωγή Αδρανών Υλικών Δόμηση - Κατοικία.

Most Popular

Κυριακή, 14 Απριλίου 2019

Αυτός είναι ο 6χρονος "Έλληνας Μπετόβεν"
Είναι μόλις 6 χρονών και τα πλήκτρα του πιάνου υποτάσσονται στα μικροσκοπικά του δάχτυλα. Ο μικρός Στέλιος Κερασίδης αναφέρει ότι "η μουσική είναι η ζωή του",ενώ όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει πιανίστας, κάτι που σίγουρα θα πετύχει αφού πρόκειται για ένα εξαιρετικό και αξιοθαύμαστο ταλέντο.
Στο εξωτερικό τον αποκαλούν "μικρό Μπετόβεν" και είναι ο νεότερος Έλληνας μουσικός που έχει παίξει στο “Royal Albert Hall”, εκεί που μόνο μεγάλοι πιανίστες μπαίνουν. Ωστόσο, παρά τη μεγάλη του φήμη είναι ένα καθημερινό αγοράκι της πρώτης δημοτικού, που προσπαθεί να τα προλάβει όλα.
Ο Στέλιος ταξιδεύει πολύ συχνά στο εξωτερικό συμμετέχοντας σε ρεσιτάλ, ενώ απολαμβάνει να παίζει πιάνο τόσο στο σπίτι όσο και σε μεγάλες σκηνές μπροστά σε κόσμο. Όπως αποκάλυψε ο πατέρας του, Φώτης Κερασίδης, στα άμεσα σχέδιά του είναι η συμμετοχή σε έναν απαιτητικό διαγωνισμό με παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας στις Βρυξέλλες, στο Βέλγιο.
fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου