Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε

Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε
Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε - Λεωφόρος Ιωνίας Μεγ. Βαθεία Ανατολή Ιωάννινα - τηλ : 26510 46955 - 26510 47897 - EMAIL : ventzissa@hotmail.com - Οικοδομικά Εργαλεία και Υλικά Ξυλεία Σίδηρος Οικοδομών Σίδηρος Εμπορίου Θερμοπροσόψεις Παραγωγή Αδρανών Υλικών Δόμηση - Κατοικία.

Most Popular

Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019

Στο παζλ συνεργασιών Κύπρου-Ελλάδας μπαίνει το Ιράκ

Στο παζλ των συνεργασιών που Κύπρος και Ελλάδα αναπτύσσουν με χώρες της περιοχής μπαίνει το Ιράκ, μετά και τη σημερινή συμμετοχή του Υπουργού Εξωτερικών της χώρας σε συνάντηση με τους Υπουργούς Εξωτερικών Κύπρου, Ελλάδας και Ιορδανίας, που πραγματοποιήθηκε στο Αμάν, στο περιθώριο της Τριμερούς Συνόδου Κορυφής Κύπρου, Ελλάδας και Ιορδανίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται η συμμετοχή του Ιράκ, είτε στο τριμερές σχήμα Κύπρου, Ελλάδας και Ιορδανίας, είτε στο τριμερές σχήμα Κύπρου, Ελλάδας και Αιγύπτου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως εξετάζεται και η πιθανότητα δημιουργίας ενός πολυμερούς σχήματος συνεργασίας με τη συμμετοχή Κύπρου, Ελλάδας, Ιορδανίας και Αιγύπτου. Υπενθυμίζεται πως στην Κοινή Διακήρυξη που εκδόθηκε μετά την Τριμερή Σύνοδο Κορυφής στο Αμάν αναφέρεται πως οι Υπουργοί Εξωτερικών Κύπρου, Ελλάδας και Ιορδανίας αποφάσισαν όπως συναντηθούν εκ νέου με τον Υπουργό Εξωτερικών του Ιράκ στη Βαγδάτη στο σύντομο μέλλον. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, με την ευκαιρία αυτή θα διοργανωθεί στην ιρακινή πρωτεύουσα και ένα επιχειρηματικό - οικονομικό φόρουμ με συμμετοχή από όλες τις πλευρές. Πηγή: Philenews/ΚΥΠΕ

philenews.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου