Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Καταιγιστικές εξελίξεις: Οι πολιτικοί που τρέμουν τις διώξεις για τη μαφία των φυλακών





Ενας ισχυρός παράγοντας του συστήματος εξουσίας την περίοδο διακυβέρνησης Σαμαρά, ένας πρώην υπουργός και ένας δικηγόρος που συνδέεται στενά με κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ εμπλέκονται άμεσα...στο σκάνδαλο της ENERGA.


Οι καταιγιστικές εξελίξεις στη διερεύνηση της υπόθεσης που αφορά τόσο στο σκέλος της απάτης που συντελέστηκε σε βάρος του δημοσίου όσο και στις μαφιόζικες συμμορίες που ενεπλάκησαν στην υπόθεση που είχαν σαν αποτέλεσμα τη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και στην απόπειρα δολοφονίας του Γιώργου Αντωνόπουλου, έχουν προκαλέσει πανικό στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Όπως αποκαλύπτει η kontranews, στην Πειραιώς τρέμουν τις πολιτικές παρενέργειες του σκανδάλου, αφού τα στόματα που ήταν μέχρι τώρα κλειστά άρχισαν να ανοίγουν και να αποκαλύπτουν σημεία και τέρατα.
Οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές έχουν στα χέρια τους ένα υπόμνημα - φωτιά που περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια το χρονικό του σκανδάλου.
Με απόλυτο τρόπο περιγράφεται η εμπλοκή ισχυρού παράγοντα της Νέας Δημοκρατίας που επιχείρησε να πείσει τον Αντωνόπουλο, ο οποίος εκπροσωπούσε το Ελληνικό Δημόσιο, να προσφύγει στη διαιτησία για το χρέος της ENERGA.
Μία τέτοια εξέλιξη θα απάλλασσε τον Άρη Φλώρο από ποινικές ευθύνες, την ώρα που είχε φυγαδεύσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε τράπεζες του Χονγκ Κονγκ.
Οταν ο Αντωνόπουλος πρότεινε να μεταφέρει τα ποσά που όφειλε η ENERGA σε δεσμευμένο λογαριασμό σε ελληνική τράπεζα, άρχισε το όργιο πιέσεων, εκβιασμών και της απόπειρας δολοφονίας του από την οποία γλύτωσε από τύχη.
Τα συμφέροντα ήταν τεράστια και γι’ αυτό στην υπόθεση ενεπλάκη και πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος δεν πρόκειται να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα στις εκλογές.
Στην αλυσίδα των εκβιασμών ενεπλάκη και η μαφία των φυλακών Κορυδαλού.
Οι συνομιλίες που κατέγραψε ο κοριός της ασφάλειας είναι αποκαλυπτικές για τα συμβόλαια θανάτου που εκτελούσαν και για τους εκβιασμούς.
Σύμφωνα με το υλικό που βρίσκεται στα χέρια των αρμόδιων εισαγγελικών λειτουργών, μεγαλόσχημοι δικηγόροι σε συνεργασία με μαφιόζους, εκβίαζαν τον Άρη Φλώρο από τον οποίο ζητούσαν τρία εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να απεμπλακεί από την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας στην απόπειρα δολοφονίας του Αντωνόπουλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αποκαλύψεις αναμένεται να προκαλέσουν ισχυρούς τριγμούς στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και να φωτίσουν σκοτεινές συναλλαγές κορυφαίων νομικών γραφείων που αναλαμβάνουν μεγάλες υποθέσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου