Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

ΓΕNIKH ΠEΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ



ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Θανατηφόρο τροχαίο

Χθες (16-04-2019) το μεσημέρι, στο 104 χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού (εντός σήραγγας 



Βοτονοσίου), έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα μεταξύ δύο Ι.Χ. Φορτηγών αυτοκίνητων, με οδηγούς ημεδαπούς, ηλικίας 44 και 64 ετών, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 64χρονου οδηγού. 
Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων.

Ληστεία

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τεσσάρων αγνώστων, μέχρι στιγμής δραστών, που διέπραξαν ληστεία, χθες (16-04-2019) το βράδυ, σε βάρος 35χρονου αλλοδαπού στον Κατσικά Ιωαννίνων.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, οι τέσσερις δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, ακινητοποίησαν 35χρονο αλλοδαπό που βάδιζε στον δρόμο και με τη χρήση αιχμηρών αντικειμένων του αφαίρεσαν το μπουφάν του που περιείχε χρηματικό ποσό, προκαλώντας του σωματικές βλάβες.

Ο παθών μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα» για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Σύλληψη αλλοδαπής για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθη, χθες (16-04-2019) το πρωί στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, μία 30χρονη αλλοδαπή, η οποία επιχείρησε να επιβιβαστεί παράνομα σε πτήση εσωτερικού, κάνοντας χρήση διαβατηρίου αρχών Γουινέας και άδειας διαμονής Γαλλικών αρχών, τα οποία είχαν εκδοθεί για άλλο πρόσωπο.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού για καταδικαστικές αποφάσεις και παράνομη είσοδο

Συνελήφθη, χθες (16-04-2019) το απόγευμα στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 42χρονος αλλοδαπός, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων και του Β΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά, συνολικής ποινής φυλάκισης δύο ετών, για αποπλάνηση παιδιών, αντίσταση και ψευδή ανώμοτη κατάθεση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου