Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

To συνδυασμό νίκης για το Δήμο Σουλίου παρουσίασε ο Νικόλας Κάτσιος



Ανακοίνωσε 28 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και από τις τρεις Δημοτικές Ενότητες



Το συνδυασμό νίκης για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές στο δήμο Σουλίου παρουσίασε το πρωί του Σαββάτου 30 Μαρτίου 2019 στην Παραμυθιά ο επικεφαλής της παράταξης «Τόπος Αξιών» και υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου, Νικόλας Κάτσιος.



Ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου μίλησε σε ένα κατάμεστο ακροατήριο, καθώς συνδημότες από την Παραμυθιά, τον Αχέροντα και το Σούλι κατέκλυσαν την Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων «Καρκαμίσι» και με τη συμμετοχή, τον παλμό και τον ενθουσιασμό τους, έστειλαν ένα ισχυρό μήνυμα νίκης δύο μήνες πριν την αυτοδιοικητική εκλογική αναμέτρηση.



Ο Ν. Κάτσιος παρουσίασε τους πρώτους 28 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής «Τόπος Αξιών», οι οποίοι προέρχονται και από τις τρεις Δημοτικές Ενότητες τονίζοντας στο ακροατήριο ότι: «Αυτοί θα αποτελούν την επόμενη δημοτική αρχή», ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως: «Ο συνολικός αριθμός των δημοτικών συμβούλων στο δήμο μας είναι 27. Εμείς σήμερα εδώ σας παρουσιάζουμε 27 και πλέον υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Ένα ολόκληρο δημοτικό συμβούλιο!»



Μιλώντας για τα πρόσωπα που στελεχώνουν το συνδυασμό νίκης «Τόπος Αξιών», ο επικεφαλής της παράταξης δήλωσε ότι, εκπροσωπούν όλους τους επαγγελματικούς πολιτικούς και κοινωνικούς χώρους, όλες τις δημιουργικές δυνάμεις στην Παραμυθιά, τον Αχέροντα και το Σούλι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου