Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Σουλίου Νικόλα Κάτσιου στο Γαρδίκι Την Κυριακή 19 Μαΐου 2019 στις 12:00 στην Αίθουσα του Εκπολιτιστικού Συλλόγου




Ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τόπος Αξιών» Νικόλας Κάτσιος προσκαλεί τους συνδημότες από τη Δημοτική Ενότητα Αχέροντα στην ανοικτή εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στο Γαρδίκι.


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Μαΐου 2019 στις 12:00 στην αίθουσα του Εκπολιτιστικού Συλλόγου και στην ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου θα παρουσιάσει στους πολίτες από τη Δ.Ε. Αχέροντα το πρόγραμμα, καθώς και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του.
Όπως ανέφερε σε δήλωσή του ο Νικόλας Κάτσιος: «Από τον Αχέροντα και το Γαρδίκι ξεκινά την προσεχή Κυριακή η τελική φάση του προεκλογικού αγώνα που δίνουμε ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 26ης Μαΐου. Στόχος μας δεν είναι απλά να κερδίσουμε τις εκλογές αλλά να κάνουμε το δήμο Σουλίου αντάξιο των προσδοκιών των συνδημοτών μας. Τώρα είναι η ώρα να σηκώσουμε ψηλά τον Αχέροντα, το Σούλι και την Παραμυθιά με μια ξεκάθαρη νίκη από την πρώτη Κυριακή. Το εγγυάται η δυναμική που καθημερινά αναπτύσσει στην κοινωνία η παράταξή μας, το σηματοδοτεί η ομάδα των 41 καταξιωμένων επιστημονικά, επαγγελματικά και κοινωνικά υποψήφιων δημοτικών συμβούλων και θα το κάνουμε πράξη με οδηγό το πρόγραμμα μας με τις 100 ξεκάθαρες και συγκεκριμένες δεσμεύσεις. Το οφείλουμε απέναντι στην ιστορία, το λαμπρό παρελθόν του τόπου μας αλλά και απέναντι στο δυναμικό μέλλον που από κοινού με τους συνδημότες μας καθημερινά εδώ και μήνες συνθέτουμε».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου