Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 64χρονου ημεδαπού. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκων.


Δίνονται στη δημοσιότητα, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, τα στοιχεία ταυτότητας και 



οι φωτογραφίες 64χρονου ημεδαπού, που συνελήφθη την 07-05-2019 στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηγουμενίτσας, κατόπιν εντάλματος σύλληψης.

          

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για (α) κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα δεκατέσσερα (14) έτη από ενήλικο δράστη, στον οποίο τους έχουν εμπιστευθεί για να τους επιβλέπει ή να τους φυλάσσει, έστω και προσωρινά, με την επιβαρυντική περίσταση της τέλεσης από γυμναστή ανηλίκων, κατ΄ εξακολούθηση και κατά συρροή, (β) αποπλάνηση ανηλίκων, που δεν έχουν συμπληρώσει τα δώδεκα (12) και τα δεκατέσσερα (14) έτη, κατ΄ εξακολούθηση και κατά συρροή και (γ) παραγωγή και κατοχή, μέσω πληροφοριακών συστημάτων, υλικού παιδικής πορνογραφίας, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το δέκατο πέμπτο (15) έτος της ηλικίας του, από πρόσωπο που φέρει την ιδιότητα γυμναστή ανηλίκου, κατ΄ εξακολούθηση και κατά συνήθεια.

Πρόκειται για τον:

ΓΚΙΚΑ ΜΙΧΑΗΛ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ και της ΜΑΡΙΑΣ, γεν. 01-01-1955 στην Ηγουμενίτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου