Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Συναντήσεις της υποψήφιας Δημάρχου Ιωαννιτών Τατιάνας Καλογιάννη




Τις προηγούμενες ημέρες η υποψήφια Δήμαρχος Ιωαννιτών Τατιάνα Καλογιάννη, συνοδευόμενη από υποψήφιους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους της Παράταξης Ιωάννινα_2023 συναντήθηκαν:



Την Τετάρτη 08.05.2019, με εκπροσώπους της Ένωσης Ξενοδόχων Νόμου Ιωαννίνων, της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων και Λεωφορείων Περιφέρειας Ηπείρου, του Συλλόγου Τουριστικών
Καταστημάτων Νομού Ιωαννίνων και της Λέσχης Γαστρονομίας Ηπείρου, προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις αναφορικά με τα τουριστικά ζητήματα της περιοχής, αλλά και για να ενημερωθεί διεξοδικά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο συγκεκριμένος τομέας.

Η Τατιάνα Καλογιάννη στη συζήτηση που ακολούθησε αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο που καλούνται να διαδραματίσουν οι επιχειρηματίες του τουρισμού στη νέα εποχή της ανάπτυξης του τουριστικού προϊόντος της περιοχής, αφού θα αποτελέσουν την κινητήρια δύναμη για κάθε προωθητική ενέργεια.

Την Πέμπτη 09.05.2019, σε εξαιρετικό κλίμα, συναντήθηκε με το Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου και Δυτ. Μακεδονίας Κο Βασίλειο Μιχελάκη. Η συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια ήταν άριστη λύνοντας χρόνια προβλήματα της Ηπείρου. Μετά το τέλος της συνάντησης επισκέφθηκε και συνομίλησε με εργαζόμενους της υπηρεσίας.

Την Παρασκευή 10.05.2019, το πρωϊ επισκέφτηκε την την περιοχή των Αμπελοκήπων και Καρδαμιτσίων όπου και ενημέρωσε τους κατοίκους και καταστηματάρχες για το Πρόγραμμα της παράταξης. Στη συνέχεια η Τατιάνα Καλογιάννη συναντήθηκε με την Ευρωβουλευτή και εκ νέου υποψήφια Μαρία Σπυράκη, την οποία συνόδευσε και ξενάγησε στο Εργοστάσιο Επεξεργασίας Στερεών Αποβλήτων Ηπείρου, στο Ελευθεροχώρι.

Την Παρασκευή 10.05.2019, το απόγευμα περιόδευσε στις οδούς Χαριλάου Τρικούπη, Καπλάνη και Αραβαντινού.

Το Σάββατο 11.05.2019, το πρωϊ περιόδευσε στις οδούς Ανεξαρτησίας και 28ης Οκτωβρίου.

Το Σάββατο 11.05.2019, το απόγευμα περιόδευσε στη Μπάφρα και τη Νεοκαισάρεια.

Την Κυριακή 12.05.2019, το πρωϊ, περιόδευσε στο Ασβεστοχώρι, στην Κόντσικα, στην Κοσμηρά και στην Πεδινή.

Την Κυριακή 12.05.2019, το απόγευμα, περιόδευσε στο Πέραμα.

Η Τατιάνα Καλογιάννη συναντήθηκε με πολλούς δημότες, επιχειρηματίες, επαγγελματίες του Δήμου, συνομίλησε διεξοδικά μαζί τους για διάφορα θέματα που αφορούν και τους Δημότες και το Δήμο, τους παρουσίασε τις απόψεις της και τους παρέδωσε το φυλλάδιο της παράταξης, στο οποίο αποτυπώνεται το αναλυτικό πρόγραμμά της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου