Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Επίσκεψη της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας στις κοινότητες Πλατάνου, Χαροκοπίου, Μουζακαίων (Κυπαρίσσια), Γορίτσας και Κουτσελιού


Τις κοινότητες Πλατάνου, Χαροκοπίου, Μουζακαίων (Κυπαρίσσια), Γορίτσας και Κουτσελιού επισκέφθηκε την Δευτέρα 13 Μαΐου ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Νίκος Γκόντας, 




συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του ο κ. Γκόντας συζήτησε με τους κατοίκους και τοπικούς συμβούλους των ανωτέρω περιοχών και ενημερώθηκε για το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, τα περισσότερα εκ των οποίων αφορούν την καθημερινότητα, διαπιστώνοντας για μία ακόμη φορά την πλήρη εγκατάλειψη των περιοχών αυτών από την Δημοτική Αρχή.
Παράλληλα με τα προβλήματα της καθημερινότητας, εκφράστηκαν από την πλευρά των κατοίκων σοβαροί προβληματισμοί και για μείζονος σημασίας περιβαλλοντικά ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του Χ.Υ.Τ.Α. και την ανεξέλεγκτη εναπόθεση της λυματολάσπης. Τέλος, κοινή διαπίστωση αποτέλεσε η απουσία ενός έργου υποδομής στην περιοχή τα τελευταία 9 χρόνια.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Νίκος Γκόντας, απευθυνόμενος προς τους κατοίκους, ξεκαθάρισε ότι η επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας και η αποκατάσταση της κανονικότητας σε κάθε επίπεδο, αποτελούν αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα του προγράμματος της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ, υπογραμμίζοντας πως η αναβάθμιση των κοινοτήτων του Δήμου, αποτελεί κυρίαρχο παράγοντα για την συνολική και ισόρροπη ανάπτυξή του.
Ο κ. Γκόντας τόνισε, τέλος, πως η παράταξή του διαθέτει τόσο την γνώση και την εμπειρία, όσο και την διάθεση να επαναφέρει τον Δήμο στο σύνολό του στις εποχές της εύρυθμης λειτουργίας και της διοικητικής αποτελεσματικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου