Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ. Μάξιμο συναντήθηκε σήμερα ο Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Ν. Γκόντας.


Με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ. Μάξιμο συναντήθηκε σήμερα ο Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Ν. Γκόντας συνοδευόμενος από 




δημοτικούς συμβούλους και υποψηφίους συμβούλους της παράταξης, με τον οποίο συζήτησαν θέματα που αφορούν την πόλη μας και τον Δήμο μας σε σχέση και με την Μητρόπολη.



Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Μάξιμος, ενημέρωσε τον κ. Γκόντα για το έργο που παράγει η Μητρόπολη σε πολιτιστικό, κοινωνικό επίπεδο σε όλο το νομό. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Μάξιμος στην ευαισθητοποίηση των πολιτών σε ζητήματα προστασίας του Περιβάλλοντος και κυρίως των νέων, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην έκκληση και της Μητρόπολης που είχε σαν αντικείμενο την ανακύκλωση κάτι που «έσπασε» το ρεκόρ Γκίνες. «Όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε πάρα πολλά στην κοινωνία και δεν περισσεύει κανείς. Όλοι πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για το κοινό καλό και για κοινό σκοπό. 


Ο καθένας από όποιο μετερίζι βρίσκεται μπορεί να φανεί χρήσιμος. Εμείς από την εκκλησία και εσείς από τον Δήμο μπορούμε να προσφέρουμε πολλά. Άλλωστε διαθέτετε μεγάλη εμπειρία στον χώρο της αυτοδιοίκησης, αφού έχετε υπηρετήσει πολλά χρόνια Δήμαρχος στην πόλη μας. Είναι χαρά και τιμή για μας η επίσκεψη σας κ. Γκόντα στην Μητρόπολη. Οι ευχές μας για καλή επιτυχία σε συνοδεύουν» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Μάξιμος.


Ο κ. Γκόντας αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο για την θερμή υποδοχή ,εξήρε το έργο του όλα τα χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι της Ιεράς Μητροπόλεως Ιωαννίνων, τονίζοντας με έμφαση το τεράστιο κοινωνικό έργο που προσφέρει σε καιρούς οικονομικά δύσκολους. ‘Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον το έργο σας από όταν αναλάβατε τα καθήκοντά σας στην Μητρόπολη Ιωαννίνων και σας ευχαριστούμε για όλα όσα προσφέρετε. Σας διαβεβαιώνουμε ότι από την πλευρά μας και από όποιο μετερίζι και αν βρεθούμε θα συμβάλλουμε στην ενίσχυση του έργου σας και του έργου της εκκλησίας. Επ ευκαιρία ανακοινώνουμε δε ότι η Παράταξή μας αποφάσισε, αντί να προβεί δαπάνη για την λειτουργία εκλογικού κέντρου, να διαθέσει οικονομικό ποσό σε αναξιοπαθούντα άτομα ενοριών του Δήμου μας»κατέληξε ο κ. Γκόντας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου